Kamil M - opinia (2) Przeważnie opisuję w takich opiniach swoje niezadowolenie, ale tym razem... Kamil M Ewa - opinia (1) Szczerze polecam współpracę z firmą Krio-Tech. Profesjonaliści w swoim fachu... Ewa Tomek - opinia (1) Dogodny termin montażu, czysty montaż - dobre zabezpieczenie mebli itp.,... Tomek
Michał - opinia (2) Firma 4Klima założyła mi klimatyzację. Wybrałem 4Klima ponieważ właściciel... Michał Karol - opinia (1) Nie mam nic do zarzucenia. Ekspresowy montaż w 1 dzień całej instalacji. Karol Katarzyna Liedtke - opinia (1) Montaz klimatyzacji w sklepie spozywczym wszystko super pelen profesjonalizm... Katarzyna Liedtke Klient - opinia (1) Profesjonalnie od początku do końca. Na spotkaniu wszystko dokładnie... Klient Natalia Turzyńska-Fogiel - opinia (1) Instalacja klimatyzacji w mieszkaniu w Orlowie przebiegla bez problemow.... Natalia Turzyńska-Fogiel Krzysztof - opinia (1) wszystko zgodnie z zamówieniem i na czas Krzysztof Marta - opinia (1) Bardzo sprawny montaż. Bardzo dobrze dopasowane urządzenie do pomieszczenia.... Marta Piotr - opinia (1) Fachowa, rzetelna i szybka obsługa połączona z wysoką kulturą osobistą to... Piotr Marzena - opinia (1) Firma Krio-Tech została mi polecona przez znajomych. Od początku wzorowa... Marzena Romek - opinia (1) Panowie są specjalistami w instalacji klimatyzacji. Urządzałem nowe... Romek Zygmunt - opinia (2) Wszystko na najwyższym poziomie.Obsługa od pierwszego telefonu,po wizytę w... Zygmunt Darius - opinia (1) Profesjonalna usluga, dobry wybor klimatyzatora z pompa ciepla, punktualnosc... Darius M. Rzymowski - opinia (1) Profesjonalnie i sprawnie. Firma godna polecenia. M. Rzymowski mark - opinia (1) Polecam. Przy montażu wiedzą co robią , pracują czysto z własnym odciągiem... mark Piotr - opinia (1) Serdecznie i gorąco polecam firmę Krio-Tech. Pełen profesjonalizm, bardzo... Piotr Robert - opinia (1) Bardzo solidna firma. Montaż klimatyzacji w domu jednorodzinnym.... Robert Maciej Texas - opinia (2) Absolutnie polecam .Profesjonalni , słowni i życzliwi dobrze dobrane... Maciej Texas