Hanna L - opinia (1) Jak najbardziej polecamy!!!!!! Niesamowicie profesjonalni i... Hanna L Kasia - opinia (1) Jestem bardzo zadowolona. Szybko sprawnie, montaż bardzo ładnie wykonany.... Kasia Galin_j - opinia (2) Pełen profesjonalizm. Dobór według potrzeb klienta a nie realizowanej marży.... Galin_j
Przemyslaw - opinia (1) Firma zamontowała u mnie 2 klimatyzatory. Jestem bardzo zadowolony zarówno z... Przemyslaw ewelina - opinia (1) świetna firma, pełen profesjonalizm, doskonała obsługa w pełni polecam. ewelina Artur Klemann - opinia (1) Serdecznie polecam firmę - profesjonalnie oraz w miłej atmosferze... Artur Klemann Marzena Przybysz - opinia (1) Fachowa i miła obsługa bede polecać Marzena Przybysz Kominiarz - opinia (1) Polecam, redukcja potrzebna do zakończenia montażu wykonana od ręki Kominiarz Lodziarnia LodoveLove - opinia (1) szybko, miło i konkretnie - po wizycie wszystko działa bez zarzutu - polecamy Lodziarnia LodoveLove rednek - opinia (1) Firme znalazłem właśnie dzięki Google, nie po żadnych znajomościach. Pełen... rednek Ania - opinia (1) Polecam. Jestem bardzo zadowolona z rzetelnie i profesjonalnie wykonanej usługi. Ania Jacek Zomkowski - opinia (2) Firma K4 Klima zamontowała u mnie w domu 4 urządzenia typu split. Wszystko... Jacek Zomkowski Łukasz - opinia (1) Serdecznie polecam firmę Krio-Tech z Gdyni. Szukałem klimatyzacji do... Łukasz Patryk - opinia (1) Jesteśmy bardzo zadowoleni z usług firmy Krio-Tech. Bardzo dobry kontakt,... Patryk ZK - opinia (1) Montaż klimatyzatora w mieszkaniu - bardzo sprawnie, czysto, szybko i... ZK B.K. - klientka - opinia (2) Bardzo profesjonalna Firma i fachowa obsługa. Otrzymałam wyczerpujące... B.K. - klientka Piotr - opinia (1) Bardzo profesjonalna obsługa.Wszystko się zgadzało z wcześniejszymi... Piotr Inwestor - Gdańsk - opinia (1) Usługi zlecone - rekuperacja i odkurzacz centralny. Rekuperacja -... Inwestor - Gdańsk Polecam (2) Oceniam montaż klimatyzacji w prywatnym mieszkaniu. Bardzo sympatyczny... Agata Ocena klimatyzacji (1) polecam! Najlepsza firma jeśli chodzi o klimatyzację, super kontakt od... Martyna