DOSZŁA MNIE PLOTKA (1) Doszła mnie plotka że klub bilardowy Joker jest nieczynny.Ale przekonałem się... Franek z kolegami i Agnieszką i znowu super (1) Po pewnym czasie odwiedziliśmy klub bilardowy JOKER w Gdyni i o dziwo nie... Zenek z kolegami Z każdą wizytą coraz gorzej.. (1) Po dzisiejszej wizycie zastanawiam się kiedy ten interes im padnie! To, że... nieznany
justa - opinia (1) masakra...rozumiem ze place za stol i alkohol np ale zeby za kibel? jest to... justa to jakaś pomyłka (6) Byłam w klubie Joker ze znajomymi. Na początku wszystko ok, poza obowiązkową... Agnieszka Porażka (1) Skorzystałem poprzez Grupera, czyli miałem kupon. Rezerwacja w sobotę na 17.... Marek Kirk - opinia (1) Chodzą tam aby kiedy chce odpocząć miejsce rewelacyjne Kirk Ulubiony klub :) (1) Klub bilardowy Joker jest moim ulubionym miejscem spotkań z przyjaciółmi.Bez... Sławek Profesionalista (1) WY NIE WIECIE CO PISZECIE LUDZIE CZESCIEJ MUSICI ZMIENIAC LOKALE BO WIDZE ZE... INSPEKTOR THE BEST BILARD W GDYNI ;) (1) Uważam żę bilard najlepszy w gdyni. dobre stoly dobre kije dobra obsluga... Dante Chorzy ! Wy jestescie ! (1) Bywam tam czesto, Dzieki takiej obsludze Klub zyskuje na kulturze, koledzy... K R Y S T I A N E K krzysiek (1) super klimat i obslug wielkie uznania dla personelu bardzo miły i... krzysiek jacek (1) To jest to i niech nikomu nie przyjdzie do głowy zamknąć tego klubu... JACEK