Nie chcą zarabiać pieniędzy (2) W styczniu na osobistego maila dostalem zaproszenie na \"Crystal Nite\" Do... Piotr bardzoo fajny barman u góry! zakochalam sie :D (1) bardzo fajny klub, chodz za 1 razem mi sie nie podobalo bo nei bylo tyle... asia Pozytywnie. :) (1) Mi osobiście podobało się w Jaśkowej. Byłam tam pierwszy raz i miałam obawy,... imprezowiczka
Barmanka mega lipa !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! (1) Byłam tu pierwszy raz wczoraj. Muzyka w porządku, wystrój fajny, bramkarz... Jola kiepsko (1) Pustki takie, że zatrudnione tancerki schodzą z parkietu bo po 3 godzinach... Natka do dwóch razy sztuka... (1) Od początku- obsługa klienta taka sobie, bez rewelacji. Wystrój typowy dla... kara beachboy - opinia (1) Wczoraj byłem w klubie na imprezie pt. Cristal Nite. Moim znajom i mi bardzo... beachboy a mi się podobało i podoba ! (1) Jestem stałym bywalcem Jaśkowej prawie od otwarcia... śmieszą mnie niektóre... Henry75 Ok. (1) Jaknajbardziej pozytywna impreza ;). Jestem mile zaskoczony, bo byłem poraz... Jaa. marcin - opinia (1) Lokal który na stałe wpisał sie w mapę imprezową trójmiasta i ma swoich... marcin :-( (2) Myślałam, że Jaśkowa fajnie się zreaktywuje, wybrałyśmy się ze znajomymi na... Oliv To jakiś żart (2) W jaśkowej byłam ostatnio rok temu , do odwiedzenia jej w piątek skłoniły... iza eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee (1) Jest takie powiedzenie że ,,dwa razy do tej samej rzeki się nie wchodzi" a ja... Gość Z Nowym Rokiem, nowy klub :) (2) Popieram przedmówców ! Zamknięto Cristal więc zamknięto możliwość zabawy bez... Marta Jak nie ten lokal (1) Swojego czasu często chodziłam do klubu, po wakacjach wiele się popsuło,... Gdańszczanie :) WRESZCIE!!! (1) Myślałem że już się nie doczekam a jednak! Wielka reaktywacja to chyba... MARCO Odpowiedz na dwa posty nizej (1) Kolezanko badź Kolego skad wiesz ze bywaja tam morenkowicze?bo sam/a ich w... KOLEZANKA MASAKRA (1) fajnie to było kiedyś teraz to jest masakra dresy i dresiary z morenki... mmm ... (1) nawet nie wiem czy warto polecac...jestem regularna bywalczynia tego klubu i... zalamana ;() ;((( (1) Słyszałam wiele pozytywnych opini o Jaśkowej, dlatego w końcu tam poszłam...... ,,,,