uśmiech dziecka jest bezcenny (5) organizacja zabawy i czasu dziecka na najwyższym poziomie; dużo miejsca i... MAMA KAJKI I ALBERTA Nie polecam (4) Panie opiekujące się Maluszkami są bardzo mało komunikatywne, ciche i... Ola Super miejsce, świetna atmosfera! (2) Polecam to miejsce, dzieciaki bawiły się naprawdę wspaniale, dużo nowych... Stefan
Świetne miejsce (1) Miałam obawy, bo wcześniejsze przedszkole bardzo mnie rozczarowało,ale w... Mama Jacusia Rytmikadla maluchów w klubie (1) Pani która prowadzi rytmikę w klubie Misio jest rewelacyjna! Potrafi skupić... Kasia Najlepsze miejsce aby zostawić swoją POCIECHĘ (1) Jestem mamą 2 letniej Oleńki, będąc zmuszona powrócić do pracy szukałam... Magda Opinia (1) Naprawde świetne rozwiazanie. Odpowiednie miejsce do nauki i rozrywki dla... Kinga Puchalska Ocena (1) Tak to wspaniałe rozwiązanie dla naszych maluchów. Super zabawy połączone z... Marta Polakowska Opinia (1) Uważam, że Klub Misio to bardzo dobre rozwiązanie do kształcenia małych... Kinga Puchalska Super Zabawa!!! (1) Dzieci były zachwycone a my w końcu odpoczęliśmy przy filiżance kawy i... Jacek Rejewski Super miejsce! (1) Byłam bardzo zaskoczona tym , że mój maluszek nie chcial stamtad wyjsc.... Maja świetny pomysł na zabawę (1) Moja Zuzia jest zauroczona, a ja pełna podziwu, że atmosfera, opieka i... Ania Zachwycone maluchy (1) Zadowolenie dzieci to chyba najlepsza rekomendacja - moje w ogóle nie chciały... Mama Klubowiczów