DOSZŁA MNIE PLOTKA (1) Doszła mnie plotka że klub bilardowy Joker jest nieczynny.Ale przekonałem się... Franek z kolegami i Agnieszką i znowu super (1) Po pewnym czasie odwiedziliśmy klub bilardowy JOKER w Gdyni i o dziwo nie... Zenek z kolegami super byłem nie raz (1) dobry klub, w klimacie. tylko pool i snooker, nie ma dyskotetki itp.. byłem... Piotr
Polecam ! (1) Bardzo fajne miejsce na spędzenie wolnego czasu, niskie ceny, często... Michał Nastrojowy lokal (1) Obsługa miła i zabawna.Ceny niskie a to podstawa dobrej zabawy.Stoły w super... Kaśka ZIMNO! (1) strasznie tam zimno!!! nie polecam tylko dlatego, że naprawdę po ostatnim... ZIMNO Suuuuuper (1) Wczoraj byłem tam ze znajomymi i było świetnie. Stoły zadbane piwko... Marcin Wyjątkowe miejsce (1) Same plusy, miejsce spokojne i klimatyczne, z trafioną muzyką. cos się jednak... Azalma jest spoko (1) jest spoko. Dobre stoły, kule nówki, proste kije i fajny klimat. Nie trzeba... greg Z każdą wizytą coraz gorzej.. (1) Po dzisiejszej wizycie zastanawiam się kiedy ten interes im padnie! To, że... nieznany Świetne miejsce!!! (1) Byłem ostatnio z grupką znajomych w poolu. Była to moja pierwsza wizyta w tym... Maniek Super lokal (1) Byłam z koleżankami kilka razy w tym lokalu i przyznam ,że super jest klimat... Michaśka OK (1) WLASCIEWIE JEDYNE MIEJSCE W SOPOCIE BEZ JAKICHKOLWIEK UWAG BARDZIEJ... ROBERT pool salon (1) jeden z najlepszych salonów bilardowych w trójmieście. wyposażenie obiektu w... adam Polecam (1) O ile górny poziom wielkiego wrażenia nie robi, o tyle piwnica już tak.... Michał justa - opinia (1) masakra...rozumiem ze place za stol i alkohol np ale zeby za kibel? jest to... justa Janusz - opinia (1) Czytałem obydwie powyższe opinie i szlag mnie trafił jak może ktoś tak... Janusz Naciąganie na kasę klienta, który chce tylko pograć w bilard. (1) Wszystko płatne, obowiązkowa droga szatnia, cena za grę też wygórowana. W... Mirek Super :) (1) Byliśmy w ostatnią sobotę w klubie. Bardzo klimatyczny wystrój. Miła obsługa.... Starogardzianka Bardzo, bardzo, bardzo polecam :) (1) Klimat, ludzie, ceny. Nie ma takiej drugiej knajpy w Rumi. Na tyle lat... Andrzej