Najlepsze miejsce na snooker (1) Rewelacyjne stoły i proste kije, bardzo przyjemny wystrój i klimat. Jak ktoś... Paweł urodziny (1) Byłam kilka krotnie na urodzinach tam oraz z dziećmi na bilardzie,jest... Kasia PKO Zgadzam sie z AdamemF! (1) Stanowczo widać olbrzymie zmiany!!! Oczywiście na lepsze! Nareszcie jest tam... Anka
Porażka (1) Skorzystałem poprzez Grupera, czyli miałem kupon. Rezerwacja w sobotę na 17.... Marek prawda o greenie (2) siemanko ja czyli Puc znany tez Jacobem (Grubym, Tadeuszem) w greenie musze... Puc ... (2) Witam , no cóż byliśmy ze znajomymi w w/w klubie i nie oczekiwaliśmy zbyt... gracz Bardzo Dobry Klub :D (1) Klub jest normalny. Ciasno jest troszeczke wienc kmofort gry maleje. Jest... Krzysztof Jestem podekscytowana gdy tam zagladam:) (1) Uwielbiam Was:) i ten Pan barman az milo patrzec:* ******* Lokal niegdyś wyśmienity teraz chyli się ku upadkowi. Nie polecam!! (1) Co do miejscówki jestem na NIE!. Brak kultury osobistej u obsługi, sukno na... Kami Słabiutki lokal (1) słaba obsługa, jedynie w miarę korzystne ceny, poza tym lokal chyba widac... Marek Wojtal to jest to!!! (1) Wracam z klubu bilardowego . smierdze fajkami i mam podly humor. Tego nie... skwarek klub w miare OK ... obsluga niestety nie ma stylu... (1) bylem z dziewczyna 1 raz w tym klubie, wszystko zaczelo sie ok,... marcin klub snookerowy z prawdziwego zdarzenia (1) We Freeballu bywam bardzo czesto, głównie ze względu na miłą obsługę oraz... Michu Nareszcie Bilard... (1) - 3x pool 4xsnooker + Lokal bez dymu!!! Palacze palą na zewnątrz -... adam Polecam (2) Klub znajduje się w centrum Sopotu, a jednocześnie trochę z boku - to czyni... asia klimacik, kameralnie, przytulnie i super obsługa! (1) witam, generalnie, dla wtajemniczonych, dobra muza na życzenie, dwa stoły... zadowolony p - opinia (1) Calkiem sympatycznie chociaz szkiełko by sie przydalo i na dole bar zamiast... p Polecam (1) Klub jest spoko i fajnie się tam można pobewić JA daro - opinia (1) Atmosferka super można się zamknąć i nikt nie patrzy ci na ręce. Niestety... daro gram dosyc czesto w greenie (1) I powiem szczerze ze jest to klub calkiem dobry, jednakze ciasnota i... Drzazga