SUPER !!!! (1) Jestem zaskoczony poprzednią tak bardzo negatywną opinią o klubie.Odwiedzam... G.J. Nawet daje radę (1) Gra się całkiem fajnie poza jednym faktem, stoły są ustawione bardzo ciasno i... gracz Niezły klimat (1) Fajny wystrój sali (wykończenie w drewnie, skórzane kanapy, normalna podłoga)... Dizzy
.... (1) jak w temacie, banda chamow i prostakow! na rezerwacje telefoniczna uzyskalem... exe TAK SOBIE! (1) Żadna rewelacja! Stoły Poolowe pozostawiaja wiele do życzenia! A co do... john travolta Właściciel nie przyjemny i arogancki (1) Wady: 1) chorobliwe mniemanie o swojej wyższości (dot właściciela) 2)... Nablek klimacik (1) w tym klubie jest wszystko czego potrzeba.....kilkanaście stołów do pool'a i... bywalec matiikeb - opinia (1) jest tam za***iscie matiikeb bardzo fajnie (1) polecam, ale o tworzeniu tam sie tam jakiejs amatorskiej ligi w 8 jeszcze nie... polko86 Kirk - opinia (1) Chodzą tam aby kiedy chce odpocząć miejsce rewelacyjne Kirk telefon..... (1) Fajnie jakby tel byl aktualny.... hildek Damix - opinia (1) Klub bardzo fajny grałem tam wiele razy i podoba mi się ^^ Damix SUPER (1) SUPER KolkO R - opinia (1) Gdyby jeszcze te stoły do poola były na dobrym poziomie. Snookerowe widać są... R R - opinia (1) Najlepszy sprzętowo w Trójmieście, sukno daje radę ;-) Gdyby nie było tak... R Ten Klub cechuje wspaniała atmosfera (1) W klubie jest naprawde milo .Organizowane sa turnieje i prowadzona jest liga... jola Bilcc (1) Baaaardzo lubie ten lokal. Polecam wszystkim co lubią tanie piwo i klimat w... Bilcc Całkiem nieźle (1) Ceny troche wysokie, ponadto OK. ziomek Tomek z Wałbrzych:) - opinia (1) Do klubu prowadzą dwie matutkie strzałki przez co ciężko trafić!!(sprawcie... Tomek z Wałbrzych:) Ulubiony klub :) (1) Klub bilardowy Joker jest moim ulubionym miejscem spotkań z przyjaciółmi.Bez... Sławek