Serdecznie polecam ;> (1) już dawno tak dobrze się nie bawiłem jak w tym klubie bilardowym, czysto,... inzynier liza Nie polecam (1) Obsługa klienta na beznadziejnym poziomie. Wykupiłem ze znajomymi stolik na... PredatorXL podziemia, eremia, absolutnie nie (1) Byłam wczoraj - pierwszy i ostatni raz. Stoły generalnie zajęte wszystkie,... Leeluu
Klub bilardowy? (1) Przepraszam ale wstyd by mi było nazwać to klubem bilardowym, stoły poniżej... Rafał Najlepszy (1) Bardzo polecam wszystkim grającym do przyjścia w to miejsce , obsługa bardzo... Karol Jak dla mnie najlepszy klub bilardowy. (1) Co tu dużo pisać, oceny mówią same za siebie. Klimatycznie, spokojnie i... Mr. X Bardzo sympatyczny klub bilardowy (1) Dla chcących sobie "popykać" przy piwku niezawodowców. Atmosfera fajna nie ma... ref WYJĄTKOWE MIEJSCE (1) Camelot to miejsce wyjątkowe.....z szefem klubu włącznie.Wystrój bardzo... Islet POLECAM!! (1) Dzielnica w której znajduje się klub niezbyt obiecująca, ale za to w środku... Gość Dzieki za udany pierwszy turniej:) (1) Po remoncie bardzo fajne miejsce. Pomysł z turniejem w darta - dla mnie... dzbar POLECAM WSZYSTKIM (1) Witam, Najlepszy klub w trójmieście. Świetny klimat, wysokiej jakości stoły... Tymon kelnerka myśli że jest gwiazdą (1) Klub bardzo fajny. Dotarcie sprawia proble, ponieważ nie ma żadnej reklamy... Kryspin Tomek - opinia (4) Miejsce bardzo fajne, obsługa spoko, zamówiłem drinki a po chwili już stały... Tomek To jest klub sportowy a nie lokal do imprezowania !!! (1) jeżeli ktoś chce nauczyć się grać w bilard... to tylko tam!!! Tomek W. Troche zmian:) (2) Ostatnio kilkakrotnie wpadlem do poola i musze przyznac ze jestem pozytywnie... Peter xxx - opinia (1) Fajny klimacik, mila obsługa, piwko w przystępnej cenie do tego turnieje w... xxx Opinia (1) Bardzo dobry klub bilardowy. Same szóstki z mej strony, no prawie. Ale od... Andrzej Pozytywne zmiany (1) Jestem bardzo mile zaskoczona. Bywałam nie raz ze znajomymi,ten lokal był dla... selenite to jakaś pomyłka (6) Byłam w klubie Joker ze znajomymi. Na początku wszystko ok, poza obowiązkową... Agnieszka Green (1) Witam! Widze ze zdania sa podzielone co do klubu,a moje zdanie jest takie nie... Mirek