Michał - opinia (1) Ilość i jakość gierek po prostu idealna. Każdy znajdzie coś dla siebie. No i... Michał Ewelina - opinia (1) Super miejsce do spotkań towarzyskich przy piwku czy drinku no i ten wybór... Ewelina Paulina - opinia (1) Miejsce z luźną atmosferą i dobrym zaopatrzeniem barowo, planszówkowym.... Paulina
Ja - opinia (1) Polecam polecam, planszowki w super atmosferze oraz przy nieźle uzbrojonym... Ja Michał Rzeczycki - opinia (1) Miejsce idealne dla każdego fana gier planszowych i RPG. Kameralna atmosfera... Michał Rzeczycki MPol - opinia (1) Jager bobma pierwsza klasa. Dobre tytuły planszówkowe. MPol BPP - opinia (1) Dobra lokalizacja, niezobowiązująca atmosfera, sporo ciekawych eventów, duży... BPP M - opinia (1) Świetne miejsce do pogrania w gry planszowe. Ilość tytułów jest niesamowita! M Rzęsy 2D-3D (1) Poszukuje modelek na bezpłatny zabieg przedłużania rzęs metodą 2D-3D Gdynia... Gosia Świetna miejscówka. (1) Kochasz planszówki? To masz i miejsce, gdzie można w nie pograć teraz w... Tom Wiele zalet ale... (1) Klub studencki Hi-Fi High Five mieszczący się na wyspiańskiego 9 ma wiele... Kamil Wypasione koncerty! (1) Byłam 15 grudnia na koncercie Christmas Eve Rituals II i był SZTOS. Ukłony w... Amelia Najfajniejszy studencki klub :) (1) Pamiętam jeszcze poprzedni lokal który tam był i nie umywa się do obecnego,... Michał 18 natka (1) Nie polecam przede wszystkim pod względem zachowania obsługi pod koniec... Marek Coraz gorzej, coraz dłużej się czeka na dostawę, obsługa chamska (1) Czekałam na pizzę 2 godziny, dojechała zimna, dostałam tylko jeden sos, mimo... Aleksandra Super super super (1) Najlepszy studencki klub w Gdańsku, zaraz po Ygreku. Super zabawa. a przy... cyś Organizacja koncertu Rahim - Buka = porażka! (2) Organizacja tragiczna, ceny biletów przy wejściu o 200% większe - co nie było... Bardzo niezadowolony klient Rozczarowanie (2) Wybraliśmy się w tym roku ze znajomymi do Studentki na imprezę sylwestrową.... NiezadowoleniStudenci Całkiem spoko (1) Smaczne jedzenie, świetnie podane. Za te ceny można jeść codziennie. Klima Super! (1) Świetne jedzenie w bardzo studenckich cenach:) Michał