ale ale !! (1) teraz mają ruszyć wtorki - impreza zwie się Rockowisko na stronie na razie... Martinee jest spoko (1) Klub zlokalizowany na uboczu ma swój własny rozrywkowy klimat potęgowany... Marecki Cienie i blaski medyka (1) Często zjawiałem się w medyku na przestrzeni 4 lat studiów. Co mogę o nim... Elvis
Super :) (1) Blisko, tanio, klimat fajny. Chodze tam często i nie żałuję.Fajni ludzie,... Saer Tak trzymać :] (1) W czwartek byłem pierwszy raz: dużo ludzi (jak na czwartek) miła obsługa (od... Robert jak zawsze było dobrze :) (1) odkąd dostałam legitymacje studentką, autsajder stał się dla mnie częstym... Mała Proszę... (2) Chodzę do autsajdera dużo, dużo jak na mnie, inni pewnie chodzą więcej.... miroslaw Lokal z możliwościami. (1) Medyk jest lokalem z dużymi możliwościami.Mimo swojego młodego wieku uważam... Daro The best (1) Cóz ŁAJBA , jak sama nazwa wskazuje, to nieprzewidywalne sytuacje, niby burza... Małgorzata super klub (1) oczywiście, że gorąco polecamy ten klub, nie tylko ze względu na fajną zabawę... lucek ŁAJBA JEST SUPER!!! (1) Polecam imprezy w Łajbie pod każdym względem! Obsługa, wystrój, atmosfera... Magda polecam (1) polecam wszystkim,super klub,świetna obsługa Jola adam - opinia (1) fajny klimat, dobra muzyka, polecam...będę tam jeszcze nie raz :) adam Co sie stalo z tym klubem? (2) chyba z nazwy tylko studencki? W soboty niezle buraki przychodza, zupelnie... Kasia zgadzam sie z rexem (1) nie ma już w trójmieście miejsca gdzie możnaby poskakać do czegoś... scazi UWAGA NA PSEUDO OCHRONĘ !!! (1) Byłem w Medyku na moje nieszczęście 12 września 2008 jako gość zaproszony na... ten, który omija medyk szerokim goraco!! (1) swietny klub ale powinniscie pomyslec o jakis nawiewach bo jak jest pelno... kaka To co zrobili z tym klubem (1) to poprostu tragedia. Klub był poprostu legendarny. Ostatnie miejsce w... Dziki REX mosadi (1) Klub co prawda mały, ale za to dj gra świetną muzę i do tego mega klimat... adrian Wejście do klubu.. (1) Klub naprawdę fajny, ogólnie to nie miałambym co narzekać, ale jest taka... Beacik