Super klub (1) Długo tam nie bywałem, a tymczasem miła niespodzianka :-) Super klimat, fajna... Aruś Super klub (1) Naprawdę polecam to miejsce, bardzo dobra atmosfera - super muzyka, spoko... Arek zizi - opinia (1) muzyka do bani, standard klubowy. Brakuje urozmaicenia,troche... zizi
o klubie Autsajder... (1) Ochrona - była, jest i będzie beznadziejna - jedyne co potrafią to na... d(-_-)b .... (1) Ogółem to PUSTKI ... Piwo strasznie rozcieńczone ... Blee . Muzyka może ok,... M. Niezły klub :) (1) Byłam na ich cyklicznej imprezie - jeśli się nie mylę - F.A.N.T.A... Było... Majka NIeźle, nieźle (2) Jak ktoś lubi pograć na dobrych stołach to zapraszam-w porównanie do Ygreka... Karol Wysepka?- Raczej Wysypka... (2) Zainwestowano chyba sporo w bilard,wielkie ekrany plazmowe i aspirujące do... liljecrone super klub (1) Obsluga bardzo fajna, zabawa na dwóch parkietach przednia, ceny rewelacyjne... BILL Wszystko pięknie Ale... (1) Ogolnie klub jest ok, mam tylko wielkie zastrzezenia co do dwoch barmanow. Na... Studentka mistrz - opinia (1) Jednym słowem WYPAS !!! mistrz Pan z szatni ....zgroza (1) Odwiedziłam klub ze znajomymi w środę kiedy to jest impreza cykliczna... camilla Ok (1) Klub ekstra :) Imprezki zawsze się tam udają, nie rozumiem ludzi, którzy... Martyna chudy selekcjoner w czarnej czapce!!!!!!!! (1) witam serdecznie. nie bede mowil co mysle o tym klubie, bo to chyba widac... mlody dno (2) Wiedziony pozytywnymi wspomnieniami związanymi z tym klubem wybrałem się z... maciej mi - opinia (1) ogólnie spoko, ale panowie z baru potrafią w godzinach rannych lecieć sobie w... mi Fajnie (1) bardzo przyjemny klubik. Zwłaszcza środa jest wypas :) polecam zozozoz Re:Forfait (1) jol, zrobili wjazd za free- w czwartki do 24 i to dla wszystkich! dla mnie... mr.niedziela .... (1) Jest mi wstyd, że to miejsce, to klub studencki. Remonty, bajery,... studentka Przede wszystkim klimat! (1) Dosc regularnie tam imprezuje i jeszcze nigdy nie mialem jakiejs niesmacznej... Dominik