Jest ok (1) Można sie pobawić, o ile lubi się towarzystwo pijanych studentów;) Trochę... dziewoja Pierwsza i ostatnia wizyta w klubie (1) Łajba jest najgorszym klubem w całym Trójmieście. Zgadzam się z opinią... Gryniu a propos "retromanii"... (1) jezeli to co gral DJ we wtorek (20 stycznia) nosi miano "retro" to jest to po... studentka
Milka - opinia (1) najlepszy klub w Trójmieście. nigdzie tak dobrze sie nie bawie jak tu. fajny... Milka ehhh... chamstwo i żenada (2) ogólnie słabo, a legitke trzeba pokazac dopiero po rozebrani się i zapłaceniu... lalix chmialak_tom@wp.pl - opinia (1) z*******y klub studencki! chmialak_tom@wp.pl zadowolony (1) Nie lubię imprez w klubach, ale w autsajderze czuje się naprawdę komfortowo,... Steff Wszystko super ale... (1) Dlaczego dj wyprasza ludzi z klubu o 2. gdy jest pelna sala ludzi,kolejki do... proxy Przytulnie i bepiecznie (1) Mi się bardzo podoba.Wolę taki bezpieczny zakątek i towarzystwo sympatycznych... Wiola polecam (1) Co tu dużo mówić - dresiki wpadają ale tego się nie uniknie...jednak nie jest... JuNx . (1) W miarę tanio i blisko ale to przyciąga wątpliwych klientów czasem. Tylko na... JuNx muzyka dla każdego (1) NAJLEPSZY KLUB W TRÓJMIEŚCIE!!! Młodzi ludzie, dwie sale do tanczenie. Ja... Agnieszka fajny lokal, z małym dużym ALE... (1) Przyjemny lokal z dobrym piwkiem, ale rażące jest to, że w głośnikach leci... Bywalec z lekkim niesmakiem fajny klub (1) Dwa pomieszczenia, w których można tańczyć, duża ilość miejsc siedzacych... swiru-czarni Pełen relax (1) Klube jest położony w dobrym miejscu, z ochroną nie miałem nigdy problemów,... Dratva Nie polecam (2) Miałem tą nieprzyjemność bycia w sobotę - ta knajpa nie ma nic wspólnego z... mark rewelacyjny klub ! (1) Co tu dużo pisać - klub rewelacyjny - super muzyka i za***ty klimacik - super... szpaku Najlepszy klimat!!! (1) Jak dla mnie nie ma lepszego lokalu od Autsajdera, na to zeby dobrze sie... Klubowicz super! (1) wyprawialam swoja 18-stke z Medyku i w ogole tego nie zaluje. klub nie bierze... Dorota Serdecznie polecam (1) Witam Chodzę dosyć długo do autsajdera i mogę jedynie o tym klubie pisać... Gang dzikich świń