LAJBA (1) Bardzo przystepne ceny i mila obsluga polecam michał Super klub studencki :) (1) Wielkie podziękowania dla obsługi klubu za pomoc i uczciwość! Zgubiłam... Ala Jest dobrze (1) Dobra impreza, dobra obsługa, fajne ceny. Warto się wybrać!!! Kristoff
jak impreza to tylko autsajder (1) HEJ HEJ BALUJE W AUTSAJDERZE OD 2006 ROKU, CZYLI OD MOMENTU KIEDY POWSTAŁ... AGATA I SPÓŁKA Super imprezowania (1) Naprawdę polecam, bawię się tam ze znajomymi prawie co tydzień i jest... olo super (1) super klub super atmoswera:) lili Fajny klubik (1) Jestem z Gdyni ostatnio byłem po raz pierwszy w waszym klubie, muszę przyznać... KRZYCHU karaoke (1) pierwsze w jakim brałam (bierny;) udział, ale było super. super prowadzący... justyna Przymusowy punkt imprezowo-relaksacyjny (1) Gorąco polecam! Grzesiek Polecam na imprezę :D (1) Kiedy pierwszy raz weszłam do klubu,zrobił na mnie wrażenie.Przetańczyłam w... chemicus Prymitywem studenta (1) Przyznamy ogolnie dobra ocene klubowi, poniewaz caloksztalt jest... 3 muszkieterki Najlepszy klub;) (1) Super klub i najlepsza obsługa w Trójmieście!!!Polecam gorąco! Natalia Pani Barmanka (2) agresywna w stosunku do klientów! jesteśmy w ciężkim szoku jak ktoś taki... ... Najlepszy klub studenczki w trojmiescie: (1) Klub jak najbardziej godny polecenia studentom, ale myślę że nie tylko, miła... darius.k spoko zabawa (1) fajny klimat, fajna muzyka, mila obsluga, polecam ten klub do dobrej zabawy Andrzej super kanajpa-Lajba (1) klimat i wystrój- wszystko perfecto- a obsluga zanim pomyslisz juz masz:) Maja Łajba jest OK! (1) Miła atmosfera, muzyka zróżnicowana, ceny przystępne, fajne laski!!! Super,... Tomas Jest fajnie.... (1) Łajba............... to miejsce gdzie można sie ZAJEFAJNIE pobawić na dwoch... imprezowiczka... Dobry klimat (1) Polecam wszystkim niezły klimat choć mam luki w pamięci :D Ja-NOS Jak zawsze pełna klasa (1) Serdeczenie polecam owy klubik, dla kazdego studenta ale nie tylko to bardzo... piter-kielbasa