opinia (3) Pub nastawiony na maksimum zysku. Chętnie wezmą zaliczkę za stolik, jeżeli... Artur ALE URWAŁ - ALE TO BYŁO DOBRE !!! (1) Jest to teraz moje ulubione miejsce w Gdańsku. Tak fajnego wystroju w klubie... gabigab superb (1) byłam u Was ostatnio, jestem pod wrażeniem dzięki za świetną imprezę monik
fajnie (1) Niby wysoko, trzeba się nachodzić, ale warto. Lokal dosyć duży, kanapy... r Jestem na TAK! (1) Koncerty są naprawdę świetne :) studentka nr 2 ;) niespodzianka (1) miłe zaskoczenie ! zwłaszcza jak przy barze barmanka mówi 6 polskich złotych... Pawel Ja - opinia (2) zdecydowanie na plus :) Ja No miodzio po prostu. (1) Ogólnikowo rzecz biorąc klub jest extra. Obsługa jest ok, nie można narzekać,... Paul M In Da House beznadzieja (1) w medyku sa tylko 3 fajne imprezy otrzesiny white fartuch party a potem... farma Mega Klub (1) Jak dla mnie bomba. Super klimat, zawsze, a imprezuje w Łajbie regularnie,... Dudi Lubie Łajbe :)) (4) Super imprezy. Swietna muzyka do tańczenia - coś a'la radio eska, rmf maxx i... kobieta Mega Klub! (1) Jak dla mnie bomba. Imprezowałem już chyba w większości miejscach 3-miasta i... Dudi Autsajder (1) b. fajny klub, choć trochę za mała liczba miejsc w stosunku do liczby osób... Paweł P. Alex - opinia (2) Byłam w klubie na 18 . byłam pod wrażeniem klubu i obsługi . co prawda DJ... Alex ;D (1) milutko:) studentka ninusia - opinia (1) polecam ten klub ; ) bardzo niskie ceny jak na klub, muzyka jest spoko ,... ninusia Genialnie! (1) Mechanik to naprawdę najlepszy klub studencki w trójmieście...Nieporównywalny... Aśka:) To w jakie dni są jakie imprezy? (1) Jak wyżej, bo strona niedziała, i niewiadomo co kiedy jest? Kiedy jest coś... dawny bywalec polecam (1) robiłam w tym klubie swoją osiemnastkę i naprawdę bardzo polecam:) klub ma... Natalia polecam (1) bardzo fajny klub i pierwszorzędna zabawa Piotr