Obsługa słabo - zero klimatu, wnętrze pubu kolorowe... a to ci dopiero! (2) Nie sprzątają na bieżąco, a jak się je obiad w kilka osób to jedna je... Janek Poleca w pełni ten lokal (1) Miałem okazję być tam nie raz. Klimat, który tworzą właściciele oraz stała... Gal anonim nie polecam (1) brudne szklo, obsluga z ulicy nie ma pojecia o przyrzadzaniu drinkow, w... Marek
Polecam (1) Zaj...sty klimat, przystępne ceny, fajni ludzie. Polecam przede wszystkim... diva GODZINY OTWARCIA (1) Od której jest klub jest czynny ? Bo podane tutaj godziny nie są chyba... Maciek Gorąco polecam :) (2) Dania bardzo smaczne, różnorodne.Na jedzonko czeka się na ogół krótko -ok.... Anka kilka slow (2) Mam czasem okazję być w tym miejscu i jestem szczerze pisząc bardzo... bywalczyni pozdrowienia dla właścicieli (2) przybyłam, zjadłam, piłam, oceniłam na 6 :) pozdrawiam Dorota absolutnie nie polecam (2) Byliśmy w tym klubie 13.04.2013. Warunki takie, jak w saunie - gorąco, duszno... Monika mm1111 - opinia (1) Klub beznadzieja, wysokie ceny wynajmu, praktycznie zerowa ochrona i kontrola... mm1111 (....) (1) Co za porażka... Na wczorajszej imprezie za pierwszym razem u barmana kupiłem... Marcin Jedzenie (1) Będąc częstym gościem Dziekanat Club'u nauczyłam się, że w tym miejscu... Hemoglobina miejsce na 18-stkę i inne imprezy (1) Super klub na organizację imprezy, obsługa miła i z inicjatywą, przystępne... mama córki Każdy znajdzie tu coś dla siebie (1) Super miejsce. Muzyka na żywo, karaoke czy kabarety to tylko niektóre z... Markona Świetny lokal z "tradycjami". (1) Uczęszczam do Mechanika od wielu lat. W zasadzie jestem tam stałym bywalcem.... Stały klient polecam polecam :) (1) Miejsce godne polecenia byłem tam pierwszy raz ze znajomymi w ostatnią sobotę... Piotr cink - opinia (1) Co tu duzo pisac :) Bardzo ok cink Świetne imprezy, niezwykły klimat (1) Polecam klub wszystkim. Przystępne ceny miła obsługa, niezwykły oldschoolowy... Anna em. M Polecam! (1) Najlepszy klub w Trójmieście!! Klimatyczny wystrój, świetna obsługa, tanie... Kasia Święty - opinia (1) Mechanik stał się moim drugim domem z drugą rodziną :) Chyba w żadnym klubie... Święty