ŚWIETNY KLUB!! (1) W tym klubie dzieje sie dosłownie wszystko. Od z*******ego poniedziałkowego... Asia rodzinna atmosfera i sympatyczni pracownicy klubu :) (1) rodzinna atmosfera i sympatyczni pracownicy klubu :) klient Fajna zabawa bo śpiewać każdy lubi :) (1) Polecam czwartkowe karaoke, byłam ostatnio ze znajomym i mimo, ze byliśmy tam... Początkująca karaokowiczka
rodzinna atmosfera (1) idealne miejsce na piwo :) jaga Naaaprawde (1) klub bardzo sie zmienil i polecam aby każdy zaczol odwiedzac club napewno nie... Justyna Infinium (1) Świetne miejsce, bardzo miła obsługa i przebywający tam ludzie, oprócz... Dawid Genialny klimat (1) Każdy wieczór jest dobry na spędzenie go w Infinium. Polecam karaoke w... Gonti Wspaniała zabawa (1) Bawiłam się doskonale. Razem z koleżankami na pewno odwiedzimy klub jeszcze raz. Ala Pojawię się ponownie!! (1) Dzięki za genialny wieczór w Waszym klubie... pewne jest to, że się jeszcze... daniello Pizza (1) pizza jest naprawde super. sosy tez. :) jak sie kupuje pizze w promocji 2... px Bylo super (1) Wybralem sie tam przypadkiem z kumplami! Bylo super piwko i pizza niczego... mozil Sylwia - opinia (1) Najlepsze Jam Session w trójmieście mają! Sylwia super miejscówka! (1) super miejsce ! w tygodniu mozna wpasc na browarka ze znajomymi a w weekend... K.R> ochrona 10/10 (1) Moi drodzy wielkie brawo za ochrona ktora dziala w X, ostatnio bylem... Chrisuuu Studencko (1) Na posiadówkę przy piwie w sam raz, ceny ogólnie ok (piwo 5zl) ale jak na... kajtek tanio i w miare smacznie (1) chociaż porcje to chyba coraz mniejsze dają. Z tego względu chodzę coraz... kikut Nie polecam!!! (1) Niestety zawiodłam się na klubie po jego zmianach. Bardzo dużo ludzi których... Klubowicz SUPER,SUPER,SUPER!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! (1) Otóż, czytając Państwa opinię odnoszę wrażenie,że mówimy zupełnie o innym... jedrzejowa Jeśli ktoś lubi Rosję, to szczerze polecam to miejsce (2) Aczkolwiek, jesli ktoś lubi miejsca, które spełniają stanradry moralne z... SflustrowanyMaciej Byłem i żałuje (1) Mieszkając na akademikach na Oliwei moge śmiało powiedzieć iż spędziełm w Y... Yogi