Kmar

Bary mleczne

Gdańsk, Pomorska 84

Dan - ocena (1) Obiad jak u babci, która Cię nie lubi... Potrawy generalnie ok, sporo powyżej... Dan malgosia - ocena (1) Smaczne dania i w dostępnej cenie malgosia Anna - opinia (1) Od kilku lat w czasie urlopu korzystamy z tego baru. Niestety w tym roku... Anna
mieszkaniec - opinia (1) zawsze wszystko świeże i po przystępnej cenie mieszkaniec Mieszkaniec Gdańska - opinia (1) Kiedyś często korzystałem bo ilości były naprawde spore i było przystępnie... Mieszkaniec Gdańska Pawel - opinia (1) Korzystam od 12 lat, zawsze smacznie, niedrogo i sympatycznie. Polecam :-) Pawel Tomir - opinia (1) Byłem z polecenia. Nigdy więcej. Panie z obsługi są tam za kare, rozumiem ze... Tomir Agnieszka - opinia (1) Uwielbiam się tam stołować od zawsze, pyszne jedzonko Agnieszka Adamesko - opinia (1) Kiedyś to był dobry Bar....Teraz masakra...zła obsługa,wysokie ceny i jakość... Adamesko Paweł - opinia (1) Bywam w Kmarze co najmniej raz w tygodniu. Ogromna oferta, smaczne jedzenie i... Paweł Monika - opinia (1) Najlepsze gołąbki ever obsługa szybka i zwinna Monika miomik - opinia (1) Jak dla mnie pychotka i po w miarę przystępnych cenach. miomik Bartek - opinia (1) Polecam, zawsze smacznie, zawsze dobrze. Bartek Bogdan z Sopotu - opinia (1) Smacznie, choć porcie ciut mniejsze Bogdan z Sopotu cudownie smacznie (1) Bar z profesjonalna obsługą pysznymi daniami. jak u mamy polecam iwona Super (3) Świetny bar, jak na podane ceny wielkości potraw są zaskakujące! Np. połowa... Zadowolony klient Podpisuje sie pod opiniami ponizej (2) Odczuwajac pewne znuzenie pizzami/kurczakami zamwianymi na dowoz,... Gerv GUMOWE UDKO KURCZAKA I CHAMSKA OBSŁUGA (3) W dniu dzisiejszym dostałem twarde,że widelca nie można było wbić i... DZIADEK TERMOS Masakra !!! (2) Omijać i to szerokim łukiem !!! Najpierw trzeba stać w kolejce po jedzenie... maalinka31 Klapa na całej linii (2) Jeżeli komuś zależy na tym, żeby szybko zapchać sobie brzuch byle czym,... tysiacpięćsetstodziewięćset