Kmar

Bary mleczne

Gdańsk, Pomorska 84

Cos okropnego (1) Zamówiłam na wynos pierogi z kapustą. To co zastałam z opakowaniu na wynos to... ladys Coś okropnego (1) Zamówiłam na wynos pierogi z kapustą. To co zastałam z opakowaniu na wynos to... ladys Pierogi leniwe... (2) Czekałam dziś na nie ponad pół godziny i się nie doczekałam. Ktoś w kuchni... Elżbieta
Zawiedziona obiadem za 19,50 zł (1) Zamówiłam rosół oraz danie obiadowe ziemniaki de volaille dwie surówki seler... Aga pogorszyło się (1) Korzystamy często z usług baru KMAR, zamawiamy hutrowo jedzenie i czasem... Centusie Bar Kmar Super (1) Dobra i miła obsługa,super jedzenie i tanio!!!!!!!!!oferta szeroka,ładny... Sabal VanZen KIEPSKA JAKOŚĆ PRODUKTU. (1) 4.10. TEGO ROKU KUPIŁEM NA WYNOS 2 ZUPY POMIDOROWE. JEDNĄ Z RYŻEM A DRUGĄ Z... MICHU błeeeee (1) Nigdy nie jadłam tak wstrętnych pierogów. Niedogotowane , grube gluty z... Aleksandra Czas na zmiany!!! (1) Lubię bar Kmar i cenie to , że jest dostępny 24h. Jednak obecnie ceny nie są... Golf Super bar (1) O godzinie 22 byłam obsłużona przez bardzo miła panią i dostałam pyszne... i.bojarska obsługa- nie polecam! (2) Pani która odbiera telefon jest tak ironiczna i irytująca, że apetyt odbiera:) ja co mnie wkurza (2) jest strona internetowa baru, ale nie ma na niej opcji kontaktu mailem ani... klient Nie polecam (1) Jedzenie nie jest aż tak tanie, żeby mogło być tak niskiej jakości. Ogórkowa... Pela Zbych (2) Jestem zdziwiony ze juz wszystko podrozalo do euro jeszcze daleko nie wiadomo... zbych łapanie kopytek (1) Na pierogi leniwe musieliśmy czekać stosunkowo krótko, bo są leniwe i nie... Dżon Darek - opinia (4) Mieszkam w pobliżu. Bywałem jeszcze w czasach gdy lokal zwał się "Jarosz".... Darek krzys - opinia (1) ogromne porcje,polecam glodomorom krzys :) (1) Szeroki asortyment potraw,olbrzymie porcje,bardzo miła obsługa doradzi,a... Karol POLECAM!! (3) Jedzonko jak w domu,pyszne i naje się człowiek do syta za małe pieniążki Kogut KIEDYS BYLO LEPIEJ (2) to prawda, ze kiedys bylo lepiej.. bylo smaczniejsze jedzenie i tansze..... MIKA