SPRZEDAM Płaszczyk - kurtka Marks & Spencer dla Małego Eleganta 104-110 (3-4 lata) (1) Śliczny elegancki płaszczyk - kurtka dla chłopca na jesień. Z podszewką... Dori nnt zamienię netbooka na lustrzankę cyfrową (3) Zamienię netbooka Samsung N210 na lustrzankę cyfrową. Netbook zakupino na... Miranda sklep z ubraniami ciążowymi (1) witam polecam sklep z ubraniami ciążowymi i bielizną na hali w Gdyni.... magda
DR Mielcarek ginekolog co sądzicie? (1) Witajcie Mam pytanie odnośnie Waszych opinii dotyczących tego lekarza?... Anula szukam ginekologa z powołania (5) Czesc dziewczyny:).Wprowadzam sie do Gdanska,stad moj problem.choc tyle jest... tekla28 szukam przyjacółki-kochanki.... (1) Jeśli jesteś skomplikowana, troszkę za bardzo jak na świat, który nas... listopadowa nuta mam do zaproponowania kosmetyki Oriflame z rabatem 20% :) (1) Witam :) mam do zaproponowania szwedzkie kosmetyki firmy Oriflame :) Od ceny... Natalia moje super aukcje:) (1) http://allegro.pl/show_user_auctions.php?uid=6561810 zapraszam olciaprincessa moje ciuszki na sprzedaż - zdjęcia (1) Mam do sprzedania różne rzeczy z mojej szafy, zapraszam serdecznie na stronę,... garde-robe Polecam usługi elektyka samochodowego (2) Być może któraś z Pań potrzebuje, a mąż niezbyt się zna:) Pan Michał nie... izeczek Ostrzeżenie dla dawców nasienia - Deutsche Samenzentrale (13) Przestrzegam przed rejestrowaniem się jako dawca nasienia na podstronie... gość33 Dobra książka,czy ktoś zna?:) (1) http://forum.trojmiasto.pl/Polecam-na-jesienne-wieczory-t185449,1,16.html?hl=... Miraceel szukam kumpeli (1) Witam jestem kobieta po 40 troche zwariowana szukam fajnych kumpel do... joanna Rozwój osobisty i zawodoy kobiet w Trójmieście (6) Paniom, Dziewczynom, które chciałyby zrobić coś dla siebie, zrelaksować się,... mirka Państwowe Studium Wokalno-Aktorskie im. Danuty Baduszkowej (1) Czy może ktoś ukończył te studium?? Jakie opinie? Czy warto ?Z góry dziękuję... Bezlik Balet dla 5-cio latka w RUMI lub GDYNI (3) Witam, Orientujecie się może gdzie odbywają się zajęcia baletowe dla... det Kto poleci mi dobrego frzyjera w Trojmieście? (7) Kobietki mieszkam w Gdańsku dopiero od miesiąca i nie mam żadnego rozeznania... izus" Naprawa Parasola (2) Witam :) Mam mały problem z moim parasolem wiec pytam sie czy ktoś moze... Młoda Spotkania Avon (2) Czy są takie w Trójmieście?? Natalia maz :) zlota razcka........... na tel. BASSLO (4) basslo@o2.pl basslo