Koku Sushi

Sushi Restauracje Jedzenie na wynos

Gdańsk, al. Grunwaldzka 472

Roman - opinia (1) Na dostawę trochę czekaliśmy , ale warto było. Ciekawie przyrządzone Sushi.... Roman Tomasz - opinia (1) Byłem tu z kolegami i było idealnie. Wielkie dzięki dla zespołu. Tomasz - - opinia (1) Bardzo fajne sushi, polecamy z mężem bardzo serdecznie -
Ola - opinia (1) Bardzo smaczne jedzenie miła obsługa na pewno często będę tam wracać. Ola Zbyszek - opinia (1) Wyjątkowe smaki, przemiła obsługa. To moja kolejna wizyta w koku sushi, tym... Zbyszek Anonim - opinia (1) Zamówiłem jedzenie o godzinie 13 żeby było na 20 pani mówiła ze nie ma... Anonim Maciek - opinia (1) Na zestaw dla dwóch osób 40 min. oczekiwania a w knajpce tylko cztery osoby.... Maciek Wielkie rozczarowanie!!! (3) Dostawa w godzinę i 40 minut to jednak przesada, zwłaszcza gdy podaje się... Katarzyna Bezkonkurencyjni! (1) Wspaniale,klimatyczne miejsce. Na plotki z kolezanka jak i randke z... Doti Przyjemnie i zdrowo (1) Bardzo mile i przyjemne miejsce.Zdrowe , lekkie,bardzo smaczne jedzenie,wrecz... Wieslawa Polecam ! (1) Najlepsze Sushi jakie jadłam w Trójmieście! Bardzo szeroki wybór menu ,... Patrycja Wszystko było super... (1) Miałem okazje tam jeść nie raz, wszystko w jak najlepszym porządku. Wszystko... Karol Fantastico (1) Witam . Byłem w wielu Lokalach i powiem że to jeden z najlepszych jakich... Bartii Niebo na ziemi (1) Przyszedłem raz ze znajomymi spróbować jedzonka, i zakochałem sie w tej... Daniel sushi (1) Często bywam w tej okolicy. Dla mnie to najlepsze sushi jakie jadłem:)... Michal Miejsce godne odwiedzenia! Jedzenie PRZEPYSZNE ! (1) Zawsze jedzenie jest świeże, pięknie podane. Sushi masterzy potrafią bardzo... Tosia 3x TAK!!!!!!!! (1) Pyszne jedzenie,szeroki wybór w menu. Sushimaster i kelnerka doradzili nam i... Katarzyna Jestem zachwycona (1) Byłam w koku kilka razy i za każdym jestem pod wrażeniem. Kelnerki miłe... Karina polecam jako jedzenie w trakcie lub po pracy (1) Obsługa sympatyczna, szczera. Staranność i smak dań znakomity. Lokal wydaje... z trojmiasta Nawet okey, ale drugi raz nie wpadniemy (1) Nie wiem skąd tyle opinii na szóstkę, możliwe że to opinie ludzi którzy... pamprampampam