Koku Sushi

Sushi Restauracje Jedzenie na wynos

Gdańsk, al. Grunwaldzka 472

Za drugim razem było trochę gorzej ale Polecam (1) Witam. W Koku sushi byłem już drugi raz i o ile za pierwszym razem dałbym 6... Piotrek Polecam! (1) Dziś po raz pierwszy trafiłam do Koku Sushi z przyjaciółmi. Wszyscy oceniamy... Sushi Smakosze wspaniałe smaki (1) Restauracja trzyma wysoki poziom, byliśmy z mężem dopieszczani z każdej... Aleksandra
Serdecznie polecam (1) Miła obsługa, przystępne ceny, menu, w którym każdy znajdzie coś dla siebie -... Marta Pychota! (1) Bardzo smaczne jedzenie i bardzo przyjazna obsluga, goraco polecam! JarwZ85 super:) (1) Dziś pierwszy raz zamówiliśmy z chłopakiem sushi z Koku Sushi jesteśmy pod... Asia polecam (1) Bardzo mila I rodzinna atmosfera jedzonko pierwsza klasa polecam dla smakoszy... Dominika Zdecydowanie polecam (1) Mieliśmy okazję być z mężem pierwszy raz w tym pięknym miejscu. Bardzo... Magda Ilona - opinia (1) Jestem miłośniczką sushi i będąc w różnych miastach wyszukuję lokale na... Ilona Mniammmmm (1) Byliśmy z przyjaciółmi w Koku kilka razy. Zawsze bierzemy to samo, choć... marajo Warte Polecenia (1) Zachęcona przez przyjaciółkę wybrałam się do KokuSushi pierwszy raz i muszę... Anna Polecam (1) Obsługa bardzo miła, sushi na najwyższym poziomie, najlepsze jakie jadłam.... Justyna PYCHOTA (1) Szanowni Państwo, byliśmy z mężem w restauracji kilka razy, braliśmy sushi na... Beata Małgorzata - opinia (1) Fantastyczny lokal. Deser perłowy to mistrzostwo świata. Piwo Asahi - istny... Małgorzata polecam wszystkim (1) Zaprosiłam do Koku Sushi moich znajomych,byliśmy tu pierwszy raz, ponieważ... Lena Smaczne Sushi :) (1) Często odwiedzam restauracje i Koku Sushi wpisuję na listę ulubionych.... Sushi Maniak :) Nieświeże i niesmaczne (1) Ryba maślana, krewetka i łosoś nigdy nie powinny zostać podane. Były... Bronek Najlepsze sushi w Trójmieście- naprawdę warto tam trafić (1) Sushi rewelacyjne, bardzo nam smakowało, na pewno jeszcze tam wrócimy. Lokal... Lusia Okropne sushi (1) Jadłam w wielu miejscach i za namową koleżanki skorzystałam z menu tego... Magda paskudny ryż (1) wystrój OK, obsługa to duży plus lokalu, za to jedzenie... zupy b. dobre ale... Ala