Koku Sushi

Sushi Restauracje Jedzenie na wynos

Gdańsk, al. Grunwaldzka 472

3x TAK!!!!!!!! (1) Pyszne jedzenie,szeroki wybór w menu. Sushimaster i kelnerka doradzili nam i... Katarzyna Jestem zachwycona (1) Byłam w koku kilka razy i za każdym jestem pod wrażeniem. Kelnerki miłe... Karina polecam jako jedzenie w trakcie lub po pracy (1) Obsługa sympatyczna, szczera. Staranność i smak dań znakomity. Lokal wydaje... z trojmiasta
Nawet okey, ale drugi raz nie wpadniemy (1) Nie wiem skąd tyle opinii na szóstkę, możliwe że to opinie ludzi którzy... pamprampampam Za drugim razem było trochę gorzej ale Polecam (1) Witam. W Koku sushi byłem już drugi raz i o ile za pierwszym razem dałbym 6... Piotrek Polecam! (1) Dziś po raz pierwszy trafiłam do Koku Sushi z przyjaciółmi. Wszyscy oceniamy... Sushi Smakosze wspaniałe smaki (1) Restauracja trzyma wysoki poziom, byliśmy z mężem dopieszczani z każdej... Aleksandra Serdecznie polecam (1) Miła obsługa, przystępne ceny, menu, w którym każdy znajdzie coś dla siebie -... Marta Pychota! (1) Bardzo smaczne jedzenie i bardzo przyjazna obsluga, goraco polecam! JarwZ85 super:) (1) Dziś pierwszy raz zamówiliśmy z chłopakiem sushi z Koku Sushi jesteśmy pod... Asia polecam (1) Bardzo mila I rodzinna atmosfera jedzonko pierwsza klasa polecam dla smakoszy... Dominika Zdecydowanie polecam (1) Mieliśmy okazję być z mężem pierwszy raz w tym pięknym miejscu. Bardzo... Magda Ilona - opinia (1) Jestem miłośniczką sushi i będąc w różnych miastach wyszukuję lokale na... Ilona Mniammmmm (1) Byliśmy z przyjaciółmi w Koku kilka razy. Zawsze bierzemy to samo, choć... marajo Warte Polecenia (1) Zachęcona przez przyjaciółkę wybrałam się do KokuSushi pierwszy raz i muszę... Anna Polecam (1) Obsługa bardzo miła, sushi na najwyższym poziomie, najlepsze jakie jadłam.... Justyna PYCHOTA (1) Szanowni Państwo, byliśmy z mężem w restauracji kilka razy, braliśmy sushi na... Beata Małgorzata - opinia (1) Fantastyczny lokal. Deser perłowy to mistrzostwo świata. Piwo Asahi - istny... Małgorzata polecam wszystkim (1) Zaprosiłam do Koku Sushi moich znajomych,byliśmy tu pierwszy raz, ponieważ... Lena Smaczne Sushi :) (1) Często odwiedzam restauracje i Koku Sushi wpisuję na listę ulubionych.... Sushi Maniak :)