Koleżanka się do mnie nie odzywa ;(

Jak tu nakłonić ją do gadania? Ma full moich zdjęć z sylwestra a ani jej się widzi podzielić się nimi ze mną. Już sam nie wiem czy prośbą czy groźbą;/
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 7

Re: Koleżanka się do mnie nie odzywa ;(

Tak, tak, pogadaj sobie jeszcze. Myślisz o jednej, bzykasz inne. Nie jesteś wart tej dziewczyny.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 1

Ehhh zero w was woli walki;/ Nie odzywa się trudno zapomnij będzie inna. Pewno jak się pokłóci jedna z drugą z mężem to też zaraz rozwód bo po co się starać zmienić na lepsze...ehh Nic takiego zacięcia, że muszę zrobić coś po czym odzyska wiarę we mnie. Tylko najłatwiej odpuścić;/ Ale ja nie z tych łatwo poddających się niestety:(
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 3

A nie bierzesz pod uwagę , że ona nie chce tej znajomości ? I to nie prawda , że jeśli kogoś olewamy , to temu komuś zaczyna zależeć .. każdy przypadek jest indywidualny .
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0

"Tu za to trzeba się wykazać."

Taaa, cały czas się wykazujesz. Nie ma co.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 3

Nie rozumiecie... To jest dla mnie wyzwanie. Co za problem zdobyć dziewczynę, której się wpadło w oko itp itd. Tu za to trzeba się wykazać. Obraziła się na amen i jeśli uda mi się powrócić do stanu sprzed to będę gość:D Wiadomo jak ktoś olewa zależy bardziej jak widzę ,że komuś zależy bardziej sam zaczynam olewać. Prawda stara jak świat.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 6

Święte słowa! :)
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 2

Cross , normalni faceci nie miewają takich rozterek... ale nie wszyscy są normalni :D
Powściągliwy , daj spokój , skoro dostałeś z liścia to widać zasłużyłeś :) Są znajomości , które trzeba sobie odpuścić , i właśnie ta jest taką znajomością.. uwierz mi na słowo :)

A co to znaczy, że napisałeś normalnie? Cały czas, w innych wątkach też, jeździsz po kobiecie aż przykro czytac.

Ej ale przecież podobają Ci się tacy:)?? Bo jak pisałem normalnie to stwierdziłaś ,że pierdoła. Dlatego napisałem w stylu Twego wymarzonego faceta... I tez źle:( Weź tu zrozum kobiety;/
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 4

Powściągliwy, widziałam jak piszesz o kobiecie. Jakich określeń używasz. Choćby teraz - splunąć w ryj. Który szanujący kobiety facet tak powie? Na pewno nie ten stuprocentowy. Dobrze, że kobiety od ciebie uciekają.
Poza tym za cos z liścia dostałeś. Widocznie po alkoholu tracisz kontrolę i może damski bokser z ciebie?
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 2

M. no dla Ciebie facet konkretny to jeszcze powinien jej oddać prawda;) Albo splunąć w ryj;P Wtedy jest taki maczoooo a nie pierdoła bo stracił koleżankę dobrą i narzeka;) Ale zmartwię Cię nie zmienię swoich zasad dla Twych poglądów:D Nie oddam choćby i 10 liści mi dała...przykro mi;)
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 4

za przeproszeniem 1 pierdoła na milion :P
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 3

Widać jestem 1 na milion. Niczym ostatni Mohikanin. Powinienem być dumny z tego faktu;)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 5

zwłaszcza że to nie gó*niarz tylko facet lat 28 - coś tu nie gra

" Albo to ja jestem za dobry."

nie sądzę

"Ruda, ciągniesz Powściągliwego za język, a to pewnie kolejna ściema w jego wydaniu ;)"

Na 100% to ściema. Skąd wiem? Ano stąd że normalni faceci nie miewają takich rozterek. W takiej sytuacji facet o zdjęciach by zwyczajnie zapomniał a nad liściem w pysk przeszedł do porządku dziennego i żył dalej.

Pisałem, że ściemniacz bo mi w ognisko nie uwierzyliście... Z resztą jaka to ściema rozumiem ,żebym pisał, że zabrałem koleżankę prywatnym jachtem na rejs dookoła świata po czym na sam koniec się obraziła. A tak serio pewnie to wygląda na "trudne sprawy" Ale życie jest nieobliczalne jednego dnia ktoś Cie lubi mówi ,że rozumiecie się bez słów po czym robisz głupstwo i stajesz się wrogiem nr 1. Albo to ja jestem za dobry. Pewno gdybym znał takich panienek na pęczki tak jak ona zna facetów to bym olał sprawę. A tak sobie myślę jaki ja głupi ehhh;)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 3

Przez moment Powściągliwy pisał jako Ściemniacz :)))
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Sadyl, a niby telewizji nie oglądasz
Kłamczuszek ;]

Mnie się te niby trudne sprawy na forumie podobają, odskocznia z big smajlem :)
Oby nie przesadzić
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Ja myślę, że najwyższy czas poprosić Milusio i Błyskawicznie Nam Panującego, o utworzenie podforum "Towarzyskich" o nazwie np."trudne sprawy". Żona się nie chce bzykać. O co chodzi facetowi z pracy. Za co dostałem plaskacza, bo nie pamiętam...

Z automatycznym crosspostem na dział "Kobieta" celem zwiększenia klikalności ;)
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum

marynarz pozna panią (193 odpowiedzi)

Dobry wieczór, Od kilku lat pracuję jako marynarz. Od jakiegoś czasu męczy mnie pragnienie...

Czy feromony działają (82 odpowiedzi)

Zastanawiam sie nad kupieniem sobie feromonów. Ogólnie należę do bardziej nieśmiałych osób i...

Feromony na pierwszej randce (50 odpowiedzi)

Poznałem jakiś czas temu sympatyczną dziewczyne, na której bardzo mi zalezy oraz umówiliśmy się...