Koleżanki Pruszczanki :)

Jest tu kto?
Dużo nas?
Brzuchatki? czy już po rozpakowaniu?
Spacerujecie codzień, którędy chodzicie?
Lubicie lody z bitą śmietaną, czy bardziej wolicie koktajl z truskawkami? :)
Narzekacie na służbę zdrowia? Ja też :)
I co powiecie na wspólne wypędzanie zimy?

Nam też należy się jakiś wątek :)

popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Koleżanki Pruszczanki :)

myslę, że niedzielę większość osób spędza z rodziną i nie będzie za bardzo chętnych... chociaż może się mylę ;)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Ja wspópracuję z Gedbudem,z tego co wiem rewelacyjne warunki są w tym przedszkolu,wykwalifikowane opiekunki,pi,ekny plac zabaw,dobre jedzenie,czyściutko.Sama oddam tam syna.

dziewczyny teraz jest nas więcej z wschodniej części więc może znacie kogoś kto chodzi do przedszkola czwóreczka (ged budu; na przeciw szkoły podstaw). Jakie opinie, jest ok. Chcę tam zapisać dziecko ale nie znam nikogo od kogo mogłabym się czegoś dowiedznieć

Może niedziela,koło kawiarni na Kossaka?

więc musimy ustalić jakiś termin i wybrać się na kawę :) jakieś propozycje?

ja też chętnie wybrałabym sie na jakaś kawkę:)

Olcia odezwałam sie na gg ;)

no moj mail i gg jest w mojej stopce, mam wiecej czasu poki co bo maly w przedszkolu a ja jeszcze bez pracy:)

nie byłam w cymesie, tylko przechodziłam obok, jakoś się nie skusilam żeby tam zajść... ;)

co do spotkania to trzeba sie zorganizować. Może na początek wymienimy się mailami i nr gg? mój to vanilkamilka@gmail.com a gg juz w mailu podam, jesli się odezwiecie oczywiście ;p

cześć dziewczyny :-)
ja od dwóch lat mieszkam w Pruszczu i też brakuje mi tu znajomych :-(
Chętnie spotkałabym się na jakąś kawkę albo po prostu na spacerku pogadać. Tylko że u mnie w grę wchodzą juz tylko weekendy bo od poniedziałku wróciłam do pracy - oczywiście dojeżdżam do Gdańska więc to trochę czasu zajmuje.
Pozdrawiam i mam nadzieję że do szybkiego zobaczenia :-)

ja tez dojezdzam czasem z pruszcza do sopotu - przed 7 autobus i punkt 8 jestem w pracy :P ale to w wakacje a pewnie teraz w roku szkolnym to sie zacznie... przepełnione autobusy i kolejki :(

ale fakt ze o dobra prace w pruszczu ciezko..

Ja tam jestem za wspólną kawką, herbatką na mieście ;) A wiecie może czy Cymes Cafe jest fajne? Na Kopernika. Byłam tam któraś z Was?

Oj to prawda dojazdy z Pruszcza nie są wesołe. Dojeżdżam do pracy do Sopotu, na szczęście mam taką możliwość aby jeździć na 6,30 więc nie ma tragedii ale od czasu do czasu jak jadę na 8.00 to tragedia ale czekam na nowe drogi:-)

hej, oj z praca w Pruszczu ciezko, sama szukam, ale poki co nikt z pruszcza i okolic sie nie odezwal, tylko z gda, we wtroek ide na kolejna rozmowe, a co do nudy, to fakt masakra, chociaz od pon moj syn chodzi do przedszkola i jakos dnia mi nie starcza , wstajemy rano i maszerujemy, potem saidam na allegro, potem obiad i treningi i dzien mija, dopiero usiadalm

hej hej

ehhh, padam ze zmeczenia, musze zaraz obudzic moja Kruszynke bo spi juz 4h, kapiel, mleczko i spac:)
starsza Corcia juz kima:)

a my dzis z malzykiem obchodzimy 3 rocznice slubu:) skórzana:)

możemy się kiedyś spotkać w kilka osob, iść np na kawę... w końcu trzeba poznawać nowych ludzi :) co Wy na to?

Ach Pruszczanki brakuje znajomych to zapraszam na jakąś kawusie...

Jest fajna kawiarnia w centrum,szkoda że już koniec lata to byście wpadły do mnie na grilla,u mnie co weekend party w ogrodzie,albo pieczenie kiełbasek,ale nic straconego - zimą po przejazdzce na quadach robimy ognisko i pieczemy kiełbaski.

no właśnie brakuje nam znajomych:(no niby ich mamy ale wiecie jak to jest-dzieci ,obowiązki itp.
czasami w wekeendy to wieje nudą

Justka81 lidl chyba będzie w tym roku, bo widziałam ogłoszenie o naborze na kierownika sklepu do lidla w pruszczu, a przecież jak na razie nie ma tu sklepu, więc moze coś sie ruszy w końcu :)

Praca na miejscu... super sprawa, ale jak dla mnie nieosiągalna nawet ta w gdańsku ;p

nie brakuje Wam znajomych w pruszczu? mieszkam tu od prawie 3 lat i czasami przydałby się ktoś "pod ręką" z kim mozna by sie umowic na kawe w wolnej chwili :)

Justka zazdroszczę, że pracujesz tu i mieszkasz. Ja też bym tak chciała, znaczy pracować tutaj, w pruszczu. Choć pracy będę szukać jak mały do przedszkola to bardzo bym pragnęła znaleźć coś na miejscu niż dojeżdżać np. do Gdańska.

Inne tematy z forum

PruszczPark (21 odpowiedzi)

Inwestycja powstaje w lokalizacji, która w ostatnich latach wyrosła na jedno z najważniejszych...

Sklep rybny (8 odpowiedzi)

cześć, szukam w pruszczu sklepu ze świeżymi rybami. jest jeszcze gdzieś coś takiego?

Zarządca nieruchomości Prestiż - prośba o opinie (23 odpowiedzi)

Szukamy administratora dla nasze Wspólnoty Mieszkaniowej w jednym z kandydatów jest Prestiż. Czy...