Koleżanki Pruszczanki :)

Jest tu kto?
Dużo nas?
Brzuchatki? czy już po rozpakowaniu?
Spacerujecie codzień, którędy chodzicie?
Lubicie lody z bitą śmietaną, czy bardziej wolicie koktajl z truskawkami? :)
Narzekacie na służbę zdrowia? Ja też :)
I co powiecie na wspólne wypędzanie zimy?

Nam też należy się jakiś wątek :)

popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Koleżanki Pruszczanki :)

dziewczynki-ratunku
powiedzcie mi gdzie przyjmuje lekarz -rodzinny -ogólny
prywatnie-nie mam książeczki- w pruszczu gdanskim?
złapał mnie jakis wirus-ale skonczyła sie książeczka
prywatnie bym poszła za kasę-ale niewiem gdzie?
pomożecie?ma ktoś jakięs inf.?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

nie zgadzam sie z brakiem placow zabaw, sama bawilam sie z dzickiem na jazebinowej bo tam ogladalam super mieszkanie ale mi sprzedali sprzed nosa, blisko lasm do spacerowania obok tej pizzeri, mi sie tam bardzo poodba.broń Cie BOze nie kupuj mieszkania na Sasankowej!!!!!i w okolicy, zreszta domy i mieszkania tego dewelopera sa charakterystyczne, biale badz bezowe, wszedzie anteny stercza jak w jakis slamsach, dodoam ze jak poszlam rozmawiac z tym Panem deweloperem, bylam sama z mama i jeszcze malym synkiem na rekach, zobaczyl mnie i zaczl sie tak slinic, ze szok, myslal ze samotna jestem , bo proponowal ze bedzie mnie odweidzal, masakra jakas, taki gurby oblech w okularach z prl-u, fuuuuuujj

jest jeden zamkniety tylko wlasnie dla mieszkancow tych spleśniałych blokow

ale ja widzialam place zabaw...

w czym rotmanka jest swietna ?na cale duze osiedle jeden sklep strasznie drogi zadnego placu zabaw byl jakis taki maly dwie laweczki i bujawka to nawet to rozebrali zaden autobus tu nie kursuje same prywatne linie i jezdza jak chca !!! nic tu nie ma poza szkola

olcia jak to grzyb?? szok..

może ktoś jeszcze może coś na ten temat powiedzieć??

moje dziecko chodzi do jedyneczki na zwirki i wigury i jestem bardzo zadowolona, jest najmlodszy w grupie i widze jak Panie sie zajmuja dziecmi, w ciagu 2 tyg nauczyl sie 2 wierszykow, a ledwo co mowi, pomagaja jesc, bawia sie z nimi, przytulaja, normlnie szok, place 500 zl za miesic z wyzywieniem

tylko nie kupuj na sasankowej, te biale 4 pietrowe bloki z antena sat na kazdym balkkonie, ludzie uciekaja z tego miejsca,ten deweloper zaoszczedzil na wszystkim, cieknie, przecieka, drogo i masakra, sama prawie tam kupuilam mieszkanie ale cale szczecie kumpel pracowal w biurze nierucomosci i powiedzial ze ludzie za pol darmo sprzedaja tam mieszkania a nikt tego nie cce, a na parteac grzyb, a ogolnie rotmanka jest swietna,

HEJ DZIEWCZYNY .. wiem ze to temat o Pruszczankach.. : )
ale mamy zamiar kupic mieszkanie na Rotmance okolice Zakątek Juszkowo..
mozecie mi mniej wiecej powiedziec jeśli wiecie jak się mieszka tam dajcie znac.. :) pozdrawiam

Ojej to mnie przestraszyłaś. Powiem szczerze że jak byłam na tych dniach otwartych to również miałam wrażenie że panie nie wiedzą co robią. Jak dzieci poszły na plac zabaw to Panie nawet na chwilkę nie podeszły do dzieci tylko stały z torebkami na ramieniu.

Pewnie ze sa miejsca od zaraz bo co chwile ktos tam rezygnuje panie dla maluszkow sa kompletnie nie doswiadczone. Najlepiej jak by dziecko nie plakalo i samo sie bawilo wtedy nie musza sie nim wogle zajmowac. To co pisze jest niestety prawda nic wyssanego z palca. Szkoda ze tak sie dzieje cierpia niestety dzieci

Tak teraz myślę, że ta opłata wyprawkowo-wpisowa to jest jednorazowa pewnie, więc potem miesięcznie wychodzi 600 zł ;))

Znalazłam na mailu informację, jaką mi wysłała Pani dyrektor o kosztach:
w tym roku szkolnym ustalona nastepujące opłaty:
200 zł opłata wyprawkowo-wpisowa
480 zł opłata stała miesięczna
120 zł koszt miesięcznego wyżywienia

Także nie wiem, co innego mówią co innego piszą na maila.

No zapisałam na za dwa lata, bo nie wiedziałam, że tam od reki można. I mi wysłano maila, że kosztuje 800 zł, także teraz wiem o co kaman?

Karol ale do czwóreczki zapisałaś już na za dwa lata? Kurcze ja rozmawiałam z Panią dyrektor to powidziła że miejsca są od ręki. Cena 600zł. Ogólnie przedszkole jest śliczne.

justka81 na rotmance na tej nowej hali sportowej sa jakies zajecia ale kiedyi jakie ceny to sie nie orientuje

Asmarforol ja teżjestem ciekawa bo zapisałam tam synka, choć dopiero za dwa lata, choć też jesteśmy zapisani do wojskowego, bo nie ukrywam do czwóreczki mam 30 sekund, ale cena trochę odstrasza, a szkoda :(

witajcie dziewczynki:)
co tu tak cicho?
mam pytanko?czy oprócz clububingo?można gdzieś czmychnąć na aerobik?\bardzo chętnie wybrałambym sie na zajęcia ale szukam i nic nie mogę znaleść:)

Olaolenka, byłam w tym przedszkolu i nie ukrywam że bardzo mi się wizualnie podoba. Nowe czyściutkie ładne jedyne wątpliwości jakie mnie dopadyły do czy te dwie panie (młode i wyglądały na niemrawe) poradzą sobie z taką ilością dwulatków:-( ale pewnie w każdym przedszkolu tak jest

Nie na temat, ale może orientujecie się dziewczyny, gdzie w Pruszczu/okolicach kupię taką folię bąbelkową. Jest tu dużo takich sklepów/ hurtowni, ale ja się nie orientuję.

Inne tematy z forum

Sklep rybny (8 odpowiedzi)

cześć, szukam w pruszczu sklepu ze świeżymi rybami. jest jeszcze gdzieś coś takiego?

Sikorskiego 36 (76 odpowiedzi)

Inwestycja powstaje w zielonym otoczeniu, we wschodniej części Pruszcza Gdańskiego. Niewielka...