Nie polecam (2) Księgarnia z brakiem profesjonalizmu. Wystawia na Allegro książki, których... Szymon Najlepsza księgarnia w Gdańsku, a może i w całym Trójmieście (2) Rewelacyjny klimat, świetna obsługa - fachowa, miła, bardzo towarzyska.... lbk Przytulne miejsce (1) Duży wybór, sympatyczna, chociaż zabiegana obsługa, trochę ciasno. Ceny... Rafał
Świetne miejsce (1) Bardzo podoba mi się oldschoolowy kliemat księgarni... zupełnie inaczej niż... Justyna Całkowicie odradzam!!!! (4) Obsługa miła i to jest jedyny plus tego miejsca. Niestety. Posiadacze Karty... Agnieszka Super ceny (1) Nie ma co ceny mają super a do tego mają fajne godziny otwarcia i po pracy... Piotr Bardzo tanio, fajny klimat, miła obsługa (1) Najniższe ceny (rabaty z Allegro, albo na Kartę do Kultury), trochę na... Barbara Zdecydowanie polecam (1) Dziś dokonałem zakupu książki która była tańsza o 20 zł od tej w Empiku czy w... Krzysztof Rewelacyjne miejsce (1) Bardzo miła i pomocna obsługa, półki zapchane książkami pozwalają na... Karol Bardzo tanio, przyjemnie, ale chaos (1) Księgarnię Koliber znalazłam na Allegro. Bardzo tanie książki, czasem 30%... Bożena Bardzo dobra ksiegarnia (1) Polecam wszystkim miłosnikom książek, ponieważ można sporo zaoszczędzić.... Czytelniczka Świetny wybór książek (także nowości) w dobrych cenach (1) Super księgarnia w doskonałej lokalizacji. Główne zalety to potężny... Czytacz Najtańsze książki w Trójmieście (1) Bardzo tanie książki dostępne przez allegro, w tym nowości. Przy odbiorze... kar Bardzo fajna księgarnia . (1) Kilka krotnie kupowałam tam książki i jestem bardzo zadowolona . Bardzo... Małgorzata naciągacze (2) Proszę przed zakupem sprawdzać ceny na allegro. Kupując na miejscu panowie... marcin Polecam! (1) Księgarnia niewielka, ale za to przytulna. Obsługa bardzo miła i pomaga w... Kulawy Krul Bardzo dobra księgarnia! (1) Kupuję tam coś od czasu do czasu i bardzo polecam! Jak na takie maleństwo -... asia Rafał Kowalski - opinia (1) Miła obsługa, dużo taniej książki, ale ciasno Rafał Kowalski