Komfort - panele podłogowe, deska barlinecka

Czy ktoś korzystał z usługi montażu paneli podłogowych oraz deski barlibeckiej z firmy Komfort? Zastanawiam się nad zakupem panali oraz deski w Komforcie a oferuja oni także swój montaż.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Komfort - panele podłogowe, deska barlinecka

często firmy, które oferują produkt, oferują montaż, jest to jednoznaczne z gwarancją. I wcale się nie dziwię. Starają sie uniknąć błędów amatorów. Pan Jaś źle puknie;) i podłoga poszła. I pytanie: kto za to odpowiada? Owszem można ryzykować ale lepiej dmuchać na zimne. Być może uda się zaoszczedzić, chociaż niekoniecznie.

zgadzam sie z kolegą

Moi znajomi kupowali panele z montażem w Komforcie i są zadowoleni. Montaż poszedł szybko, czysto i sprawnie.
Przy opcji z montażem cena podłogi jest niższa. My też orientowaliśmy się w Komforcie i dodatkowo dowiedzieliśmy się, że przy wiekszej ilości można liczyć na rabaty ;)

Dziękuję za informację - wiedziałam, że przy zakupie z montażem cena jest niższa ale nie wiedziałam, ze mozna liczyć na jakieś rabaty :-) My będziemy kupować ponad 100 m2 panaeli i deski więc może uda się coś wynagocjować :-)

my im mówiliśmy o 50m 2 i powiedzieli że można liczyć na upust to co dopiero przy 100 m 2 ;)))

Pomóżcie! Jaki podkład pod ogrzewanie podłogowe ?

Kwarcowy jest jednym z lepszych jak nie najlepszym podkladem na ogrzewanie podlogowe - pod panele podlogowe. Wiadomo, że zawsze i wszędize dobrze jest szukać oszczedności, tutaj jednak tego nie polecam. Dobry podkład to również niezłe wygłuszenie akustyczne - moim zdaniem dobrze jest tutaj zadbac o komfort.
Jeśli chodzi o wybór samych paneli, moge polecić tę firmę;
https://meister.pl/

Mają panele świetnej jakości.

Warto również zobaczyć jakie zalety mają panele akustyczne, dlatego z czystym sumieniem mogę polecić wam https://rettungshundestaffel-trier.de/heim/akustikpaneele-die-vorteile-der-verwendung-von-akustischen-panels-in-ihrem-zuhause . Tutaj znajdziecie sporo informacji na ten temat, dzięki czemu na pewno podejmiecie dobrą decyzję

Deska barlinecka pięknie się prezentuje! Duży wybór jest w sklepie
https://www.merkurymarket.pl/deska-barlinecka/
Polecam :)

Inne tematy z forum

metalowe schody nierdzewne do piwnicy (3 odpowiedzi)

Witam. Kto moze mi poradzic kogos solidnego z Trojmiasta i okolicy do wykonania schodow stalowych...

Ogrzewanie domu gazem - jakie koszta? (23 odpowiedzi)

Jakie mogą być koszta związane z ogrzewaniem domu (CO + woda) gazem. Czy to się w ogóle...

dom czy mieszkanie??? (432 odpowiedzi)

zaczynam juz myslec o własnych czterech katach ale ceny mieszkań jak i budowy domu mnie...