Janusz Lewiński - opinia (1) Super kompleksowa usługa i doskonałe wykonanie instalacji i zabudowy kominka... Janusz Lewiński Damian - opinia (1) Własnie Pan Romuald skończył instalacje kominka i muszę poweidzieć, że zrobił... Damian Witek - opinia (1) Miałem przyjemność widzieć kilka zrealizowanych prac Janka. Dokładność i... Witek
Ula - opinia (1) Pan Jan jest bardzo doświadczony w swojej branży. Współpraca z Panem... Ula Manufaktura kominków (1) Wymarzony kominek już stoi w salonie. Obsługa profesjonalna, rzetelnie... Marek Knapek Polecam firmę Jan Kominki (1) Miałem przyjemność współpracy z firmą Jan Kominki. Gorąco polecam jej usługi.... Tomasz Polecam Manufakturę Kominków Jotul Studio (1) Polecam ten salon :) profesjonalna obsługa, dobry kontakt ze sprzedającym,... augustynski74 Najlepsi (1) Byłem w wielu salonach, ale ten wypadł najlepiej. Wiedza p. Adama nt.... Tomek Polecam (1) Miła, fachowa obsługa, 3 tygodnie od pierwszego telefonu i kominek już grzeje... Karol Pracownia Dzieł Zduńskich (1) Spotkanie w miłej atmosferze. Szczegółowa nie oderwana od rzeczywistosci... Kontent Fachowy montaż (1) Panowie z montażu naprawdę wiedzą co robią. Pełna fachowa obsługa wraz z... Wojtek Pełen profesjonalizm i satyskacja (1) Profesjonalnie,sprawnie . Fachowcy z własnym odkurzaczem!!! Praktycznie nie... Monika K. Polecam -dobra firma (1) Nabyłem kominek "Jotul" z montażem. Wszystko odbyło się zgodnie ze sztuką... Zadowolony Polecam (1) Fachowa obsługa i doradztwo, realizacja zamówienia profesjonalna, markowe... Daniel kominek 3 szybowe (1) Fachowa obsługa klienta. Doradztwo + wykonanie profesjonalne w każdym calu. Joanna Chrebelska Super fachowcy (1) Pani w biurze bardzo miła, zorientowana w temacie i bardzo pomocna. Montaż... Arek Kominek (1) Duża wiedza, doświadczenie i co najważniejsze fachowo wykonana usługa.Pan... Krzysztof Neva-pol kafle piecowe, kominki, piece (1) Korzystałam z usług firmy Neva-pol. Bardzo dobre i miła obsługa, znajaca się... kasia Galeria Ognia (1) Polecam wykonawcę. Wszystko sprawdzone, uzgodnione, profesjonalny projekt.... Renata Wojtaś gorąco polecam skorzystanie z usług (1) Trafiliśmy do firmy w oparciu o opinię w internecie i to był doskonały wybór.... paula