Polecam (1) Bardzo polecam,wszystko na czas wg.umowy,jakość obsługi bardzo dobra. LUkasz SUPER (1) Szczerze mogę polecić tę firmę. Porównywaliśmy ofertę wielu sklepów... Kasia i Grzegorz kominek z zabudowa (1) Szczerze polecam w/w firme. Super kontakt, przemila obsluga i fachowa... Ania
Kominki Komplex (1) Jestem bardzo zadowolony z usług tej firmy - obsługa bardzo kompetentna,... zygimundus Polecam, Tomasz. (1) Po pierwsze pragnę podziękować za owocną i miłą współpracę. Firma godna... Tomaszzz Jotul 373 (1) Nie przypadkowo trafiłem do tego sklepu. Już po wejściu do salonu zapach... Sylwester Zdecydowanie polecamy (1) Jesteśmy bardzo zadowoleni z realizacji kominka. Właściciel firmuje usługi... Paweł Rewelacja! (1) Pan Mateusz jako jeden z niewielu przedstawił wycenę drogą mailową w bardzo... Grzegorz POLECAM - SUPER (1) Szczerze polecam - obsługa bardzo kompetentna, miła i przede wszystkim... Monika Szczerze polecamy (1) Firma Galeria Ognia realizowała w naszym domu projekt kominka kaflowego.... Magda i Firma Galeria Ognia real Zdecydowanie polecam sklep i obsluge (1) Skorzyslalismy z usługi zaupu i montazu wkladu kominkowego. Pan Darek, ktory... K&D INTERIOR godne polecenia!!!!! (2) Jeśli szukacie fachowców którzy pomogą Wam w realizacji od projektu do... iwonal Fakty. (2) Chciałbym podzielić się tym co nas spotkało .Pan Damian z pewnością jest miłą... Zayed Polecam!!! (1) korzystałam z usług p. Janusza w styczniu tego roku i właśnie uświadomiłam... M&A Firma godna polecenia (2) Profesjonalizm oraz aktywne podejście do przedstawionego firmie projektu i... Piotr Orski Beata - opinia (1) Firmę polecił mi znajomy. Właściciel zrobił dokładne rozeznanie w tym czego... Beata POLECAM!!! (2) Galerię Ognia polecił mi znajomy. Pan Zbyszek i jego ekipa to artyści i... Z Banina Bardzo zadowolony klient (1) Obsługa na szóstkę wszystko starannie z dużą dokładnością kominek zrobiony... Krzysztof bardzo dobry kominkarz (1) szybki i solidny, zawsze chętnie doradzi zadowolony klient Opinia - robert (1) Wszystko OK. Kominek dobrze zrobiony, rozprowadzenia działają, grzeją tak jak... robert