Opinia - robert (1) Wszystko OK. Kominek dobrze zrobiony, rozprowadzenia działają, grzeją tak jak... robert Dziękuję (1) Kominek bardzo dobrze zrobiony. Widać, że ekipa zna się na swoim fachu. Jeśli... Adrian Gdańsk Polecam :) (1) Osobiście mogę polecić tę firmę. Obsługa bardzo profesjonalna. Zabudowa i... Piotr Ik
Solidnie (1) Pan montujący kominki świetnie pomaga przy doborze wkładu i innych... janez Pawel - opinia (1) Bardzo dobra obsługa klienta przy wyborze wkładu a także terminowa i fachowa... Pawel Firma godna polecenia (1) Długo szukaliśmy z żona firmy, która sprostała by naszym wymaganiom.... adam kaszana (2) Włlad kominkowy z rozprowadzeniem ciepłego powietrza montowany około 2 tyg. i... kur...a Ja Dziękuję - doskonały produkt (1) Witam, Polecam serdecznie! Niedawno skorzystałem z usług serwisu, jako że... Witold Drozd Wypas (1) Pełen serwis. Wspaniała obsługa! Mike polecam wszystkim (1) fachowa obsługa Ania Polecam Serdecznie (1) Bardzo polecam tą firmę miałem zapewnione profesjonalne doradztwo w stosunku... Dawid Agata - opinia (1) Wspaniala wspolpraca, swietnie wykonany kominek od podstaw po wykonczenie.... Agata Polecam ! (1) Bardzo dobra obsługa, profesjonalne wykonanie, konkurencyjne ceny. Nie mam... Mariusz Marcin - opinia (1) Polecam, bardzo miła obsługa, wszystko zostało mi pięknie wytłumaczone i... Marcin POLECAM !!!!!!!!!! (1) Gorąco polecam Pomorskie Centrum Kominkowe w Redzie. Firma podeszła do tematu... Daria Kuczaba NIESOLIDNA FIRMA (1) SAME KŁOPOTY. OD SAMEGO POCZĄTKU MAM PROBLEM Z POPRAWNYM WYKONANIEM KOMINKA... Zbigniew Wołodźko marzena - opinia (1) szybko, czysto ,dokładnie i fachowo marzena Firma godna polecenia (1) Otrzymałam szereg gotowych projektów z którego odrazu wybrałam najładniejszy... Karolina Leszek - opinia (1) Firma PINUS wykonywała zabudowę kominka w moim domu. Usługa została wykonana... Leszek GodLech - opinia (1) Polecam usługi tej firmy, kupowałem od nich obudowę Northstar razem z wkładem... GodLech