Komisariat Policji II w Gdańsku

Policja

Gdańsk, Długa Grobla 4

Najgorszy Komisariat w Województwie (2) Nie można liczyć na współpracę. Policjanci nie odbierają telefonów całymi... jacek wasiłowski Czy się stoi, czy się leży... (2) Niestety nie polecam tego komisariatu. Poszliśmy z kolegą prosić o... Petent Słabe podejście (1) Odniosłam wrażenie że właśnie komuś przeszkadzam gdy dzwoniłam z zapytaniem,... Kobieta
Podziękowanie (1) Odpowiedni ludzie na odpowiednich stanowiskach Dąbrowska 67 Super obsluga petentow,uprzejmie i konkretnie (2) Zaangazowani dyzurni znajacy sie na dobrej policyjnej robocie-pelen szacunek. Kris WSTYD ZA TAKA POLICJĘ (2) Bezczelność Hamstwo Nieróbstwo Brak szacunku do ludzi pokrzywdzonych (Można... Alicja Zgłoszenie - MANDAT! (1) Wychodzę z klubu - widzę leżącego, zakrwawionego człowieka leżącego na ziemi.... Piotr Zlikwidować ten komisariat, bo jest absurdalny. (3) Mianowicie, kupiłem na allegro telefon. Człowiek wyłudził moją ciężko... I tak wiecie kto to po co pytaci Dziękuję bardzo za pomoc i profesjonalizm (1) Jestem bardzo zadowolona z pomocy jakiej mi udzielono. Mianowicie skradziono... Gdańszczanka Złodzieje kradnijcie !!!Policja i tak was nie złapie!!! (5) Skradziono mi rzeczy w miejscu z monitoringiem centrum gdańska !Do dziś dnia... Poszkodowany