Komisariat Policji V w Gdańsku

Policja

Gdańsk, Obrońców Wybrzeża 19

Bardzo dziękujemy! (1) Bardzo dziękujemy za szybką i profesjonalną interwencję. Jesteśmy... Mieszkanka Przymorza Interwencja w sprawie grożenia bronią (3) Grożono mi bronią palną na ul .Obrońców Wybrzeża 6 dokładnie koło tunelu a na... Piotr Szybka interwencja (2) Zgłaszałam interwencję ,że na placu zabaw pięciu młodych ludzi pije piwo i... Ann
bezprawie (1) Już kilkakrotnie miałam okazję kontaktować się z V Komisariatem w różnych... S. Podziękowanie (1) Jestem bardzo wdzięczny za poświęcony mi czas i pełen profesjonalizm... Emeryt Słowa uznania dla policjantów z V Komisariatu ! (1) W dniu 10.06.2010 r. zostałam okradziona w jednym z parków w obrębie... Urszula Interwencja (1) Ja akurat mam pozytywną opinię. Zakłócanie porządku zgłoszone w sobotę nad... Radżu Zakłócanie ciszy nocnej (2) Od początku sezon przy wejsciu na plażę nr.67 w Jelitkowie puszczana jest w... Tomasz Pajdziński BRAK SŁÓW (2) ZBLAZOWANI, NIEPRZYJEMNI POLICJANCI W PIĘKNYM BUDYNKU. NIC SIE NIE ZMIENIŁO-... JOANNA Rozboje na Wejhera (1) Wielokrotnie zgłaszane ostatnio rozboje przez wielu mieszkańców z okolicy.... soho Nocne wyścigi po Przymorzu (1) Od kilku dni odbywają się nocą /23:30 i 2:00/ wyścigi ryczących maszyn na... Daśka 19.00 w Niedziele, 10 telefonów i nic... . (1) Chciałem zadzwonić po interwencję gdyż pijany męszczyzna bił kobiete z... piotrek Interwencja w spraie zakłócania ciszy nocnej (2) Szybko sprawnie i bardzo skutecznie.REWELACJA!!! wojtek kasia - opinia (1) Ukradziono mi samochód i liczyłam na Waszą szybką pomoc ale nie macie czasu... kasia Andrew - opinia (1) Profesjonalne i szybkie załatwienie sprawy. Andrew