Komisariat Policji V w Gdańsku

Policja

Gdańsk, Obrońców Wybrzeża 19

Skradziony samochód (1) Został skradziony samochód w nocy na Zabiance, policja olala sprawę,... Skradziony samochód jak w PRL-u (1) lekcewazace traktowanie petentow przez dyzurnego policjanta. :-( kuma alkomat (3) żenada! nowy piękny komisariat na przymorzu, a nie posiadają nawet... mk
Szybka akcja.. (1) Po telefonie mojej partnerki na typa który zrobił burde na naszej... Mnich Komendant i dzielnicowy do zwolnienia (2) Fatalny komisariat. Pomocy zero. W najprostrzej sprawie takiej jak dobrowolne... JohnWayne74 Nocne zakłucanie ciszy (2) Dziś w nocy zadzwoniłem aby zgłosić nocne zakłócanie ciszy, w bloku... Marek i ty zostaniesz zlodziejem (1) w dniu wczorajszy znalazłem portfel i odnosząc go na komisariat zostaje... jarek Jestem zaskoczona. (1) Kilka h temu zostałam ogłuszona przez niesprawny samochód. Nie miał albo... Aleksanra interwencja-nieudana (1) Między zgłoszeniem a przybyciem policji mija godzina. Agresywny mężczyzna... ewa kradzież dokumentów (1) w ogóle nie chcieli przyjąć zgłoszenia kradzieży dokumentów,twierdząc ,że... wściekły jestescie bezradni (3) wiele razy dzwonilem w sprawie blokersow i co....??? jestescie żałośni malu Brawo Komisariat V (1) Dzisiaj mojej córce w tramwaju ukradli telefon, ale miała zainstalowaną... M. brak skutecznośći (1) niestety nasza policja z obrońców wybrzeża ma gdzieś obywateli niedawno... kasia Hałas (5) Chciałem zgłosić zakłócanie spokoju w ciągu dnia przez Przychodnię Lekarską (... Grzegorz Brzeziński Byłem zdegustowany działaniem Pana z dyżurki, Panowie z sekcji wykroczeń natomiast to pełen profesjonalizm. (2) Korzystałem z tego komisariatu jako sprawca wykroczenia. Wszystko zostało... klient komisariatu cd. Alcomat (2) Uważam , że bardzo bobrze zostałeś poinformowany. Spójrz na siebie kolego co... Egon Prace nocne na torach kolejowych - praca kafara o godz. 02.00!!! (1) niedaleko mnie prowadzone są nocne prace na torowisku PKP. W wyniku czego nie... Jacek matjaca - opinia (3) Nie wiem czy był już taki post, ale martwią i śmieszą mnie, warunki w jakich... matjaca KP V Gdańsk- Przymorze (3) Witam wszystkich oburzonych obywateli.. Myślicie Państwo, że praca... ona Informacje (1) Udzielanie informacji tylko w minimalnym stopniu-brak zaangażowania Rafał