Dobry sklep, polecam (1) Zaufaliśmy sklepowi z większymi zakupami agd do mieszkania, było mało czasu i... Mizel ogólnie piąteczka, dla mnie OK sklep (1) Miło i fachowo, obsługa pomogła dobrać podzespoły do zestawu i zamówili z... Minior Odradzam (1) Kupowałem tutaj kilka razy(od pendrive\'a po notebooka). Z serwisu sprzętu... Klient
Ogólnie na piąteczkę z plusem (1) Ogólnie na piąteczkę z plusem. Miła obsługa, bardzo szybko wysyłają... Robixx pozytywnie (1) polecam - moja wizyta w salonie udana, z zakupu jestem zadowolony, poszedłem... Krottel sklep ok (1) Sklep w sumie bez zastrzeżeń, odbieram tam zamówienia jak kupuję w ich... Tremok Kajjer - opinia (1) Ogólnie oceniam na piątkę - najbogatsza oferta, bardzo duży wybór imho,... Kajjer Komputronik (2) Warto przeglądać sobie promocje jakie mają, można dostać sprzęty taniej niż... Radek ... (1) Facet sprzedał mi laptopa bez śrub przy zawiasach, po jakimś czasie rozwalił... Jan Profesionalny (1) Profesionalny sklep komputerowy z kompetentnymi pracownikami. Potrafią... MaxT Dobry sklep (1) Sklep dobrze zaopatrzony, jeśli nie ma czegoś na miejscu to można zamówić i... marko Cwaniactwo (1) Sprzedawca ogranicza się wyłącznie do sprzedania towaru. Po zgłoszniu usterki... Naiwny Klient Polecam! (2) Dziś zakupiłam laptopa i jestem bardzo zadowolona. Uważam, że poziom cen do... ana_belle SS - opinia (1) Super punkt w Centrum trochę teraz krótko otwarty kupiłem tam K. Graficzną... SS