kpina (1) to jest kpina co robią te panie które tam pracuję ja od 6 rano prubuje sie... grzegorz kasia - opinia (1) gorąco polecam. jechałam na lotnisko - w porównaniu z innymi firmami dość... kasia dobra firma (1) Dobra firma. Szybka obsługa. Stawki niewiele wyższe od innych agencji a firma... Boniek
Pętla Sokółka (1) Diękujemy za nowootwartą pętlę Sokółka-Chwarzno.Problem jednak polega na... Iwona Rudzińska pierwsza klasa (1) Polecam innym,jestesmy barzdo zadowoleni z uslugi,bylismy na czas na lotnisku... robak niekompetentna obsługa (2) telefon odbiera niekompetentna osoba - młoda kobieta, która od razu... Katarzyna Adamowicz :) (1) Merc Taxi jest najlepszym stowarzyszeniem taksówkarzy , Dobre i wygodne... Justyna POLECAM!!! (1) Firma kurierska godna polecenia. Pan bardzo rzetelnie wywiązał się z zadania.... Marian Uczciwa firma (1) Moja ulubiona firma, sympatyczni kierowcy, a panie w centrali wiedzą na czym... Er Tomasz - opinia (1) Polecam wszystkim "trójmiejskiego kuriera"!!! Bardzo dobry i sympatyczny... Tomasz Świetnie (1) Myślę, że pierwszy raz jestem zadowolona z usług kurierskich, zadziwiła mnie... Anna Skorupska Centralny Wodociąg Żułąwski Sp. z o.o. Nowy Dwór Gdański - opinia (1) ŚWIETNY KONTAKT I PEŁEN PROFESJONALIZM GORĄCO POLECAM Centralny Wodociąg Żułąwski Sp. BEZAPELACYJNIE NAJGORSZA FIRMA KURIERSKA !!!!! (1) Nigdy w życiu nie skorzystam ze sklepów, które współpracują z tą "firmą"!... Joanna bardzo dobry pomysł (1) Bardzo sprawne działanie,dobra organizacja.Dzwonisz albo mailujesz ,umawiasz... emaja11 Parking godny uwagi (1) Bardzo miła i profesjonalna obsługa, dobra lokalizacja, cena atrakcyjna. Sylwek Grzesiek - opinia (1) Solidna i profesjonalna obsługa. Bardzo dobry kontakt. Polecam pozostałym Grzesiek Slawek - opinia (1) Dobry parking , super serwis i bardzo mila obsluga Slawek Dobry Parking (1) Korzystałem z Parkingu i jestem zadowolony!! Wyjeżdzałem na sylwestra... wind64 Gorzej się nie da (1) zdecydowanie odradzam. przesyłkę nadał sklep w warszawie. z informacji na... Michał Opinia ?????? Jaka opinia ?! (1) Nie wiem skąd znalazły się te pozytywne opinie 5 na 6 możliwych. ŚMIESZNE... Wkurzony