Przesyłka. (1) Serdecznie polecam tą oto firmę kurierską. Wywiązuje się w obiecanym terminie... Komor Wysyłka paczki (1) Beznadzieja!!! Kurier nie kontaktuje się przy odbiorze paczki, jak nie ma to... MD Tanio i solidnie. (1) Byłem zaskoczony kiedy wsiadłem do taksówki korporacji dajan myślałem że to... Stefan Muranko
Żenada (1) to jest niedopuszczalne żeby tak funkcjonowała firma kurierska ... weź dzień... Marek przekonałem się (1) Zazwyczaj jestem nieufny w stosunku do firm kurierskich ale to co spotkałem w... Arkadiusz Turowski Duży profesjonalizm. (1) Rzetelny i uczciwy przewoźnik. Wszystko w najlepszym porządku i miłej... MARIUSZ BARDZO POLECEM! (1) Firma bardzo profesjonalna, bardzo miła obsługa terminowo dostarczona... Przemek kurier (1) obsługa kurierska katastrofa , arogancja i niekompetencja . SPARK NIGDY WIĘCEJ DHL !!! (1) O gdzodzinie 15.20 zastałem w drziwach awizo z dhl że kurier był o 14.20 z... Paweł Polecam (1) Łatwy kontakt, przystępna cena, wszystko wg ustaleń, punktualnie, solidnie i... EwkaX Super bus (1) Polecam Przemek Najlepszy bus w trójmieście (1) Najlepszy bus w trójmieście, polecam gorąco Przemek super (1) szybko i fajni kierowcy ada Fatalnie! (1) Po to mają mój telefon, żeby uprzedzić kiedy dostarczą przesyłkę. Kurier nie... Zbulwersowany Polecam (1) naprawde warto, paczka dotarła szybko, a co najważniejsze za małe pieniądze.... Zbyszek Koszmar (1) Czytajac wczesniejsze wypowiedzi dostalem depresji:( bo wlasnie czekam na... Artur Niekompetentna osoba przy telefonie... (1) Z tego co mi wiadomo ustalona cena za zakupy wynosi 30 zł (nie więcej)!!! a... Krzysztof Spóźnienie i brak informacji (1) To, że pociągi mają spóźnienia po kilka, kilkanaście minut jeszcze jestem w... Daniel DZIADOSTWO NORMALNIE!!! (1) PLACE ZA DOSTAWE - SPRZEDAWCA WYSYLKA PACZKE, CZEKAM JAK DUREN DZIEN W DZIEN... POKRZYWDZONY Rzepa - opinia (2) Nie dość,że jechałam zdezlowanym BMW to jeszcze zapłaciłam podwójnie -... Rzepa