marek - opinia (1) zgadzam sie z poprzednikiem.2 razy brak awizo,jedna przesylka wrocila do... marek walter - opinia (1) Czasem przesyłka dociera na czas a czasem człowieka krew zalewa z nerwów gdyż... walter polecam (1) polecam .
szokujące ceny w Pruszczu (1) Zszokowały mnie ceny przy odprawie na poczcie w Pruszczu. Kiedy korzystałem z... Jerzy Super (1) Miła pani na centrali , czyste auto. Piotr PKS z ludzką twarzą :) (1) Co prawda gdyńską Veolią jeszcze nigdy nie jechałem, ale regularnie korzystam... Dominik Sas bardz nie żetelna firma (1) Czekam na przesyłkę nadana 26.11.2008 jest teraz 28.11.2008 godz.9:30 dalej... Paweł Mile zaskoczony (1) Jestem mile zaskoczony. Ładne auta ceny normalne i wożą pieski z uśmiechem a... adam Jolanta Maciejewska - opinia (1) Pełny profesjonalizm wykonanej usługi i co również bardzo ważne miła obsługa.... Jolanta Maciejewska klientka - opinia (1) kurier nie pozostawia informacji o fakcie odwiedzin, nie podejmuje trzeciej... klientka UPS the best ! (1) Jestem klientem UPS, dostaje przesyłki prawie każdego dnia, wszystkie na... Stefan R. Jolanta Szczygelska - opinia (1) Bardzo nieuprzejma obsługa, mówiąc delikatnie. Kompletny brak chęci... Jolanta Szczygelska super (1) super pretender ruad - opinia (1) wszystko super. Polecam ruad Chamska obsługa (1) Pani w centrali jest skrajnie niekompetentna i źle wychowana. Zawsze... Emi ok (1) są ok. klijent maciek - opinia (1) tanio i bez problemów maciek profesjonalizm (1) Byli na czas,autokar zadbany i czysty,kierowca elegancki i kulturalny.... klijent Kiepska obsługa, nieterminowość (1) Zamówiłem towar w sklepie internetowym przesyłka miała być przez UPS i tu się... Bartek