NIGDY WIĘCEJ DHL !!! (1) O gdzodzinie 15.20 zastałem w drziwach awizo z dhl że kurier był o 14.20 z... Paweł Polecam (1) Łatwy kontakt, przystępna cena, wszystko wg ustaleń, punktualnie, solidnie i... EwkaX Super bus (1) Polecam Przemek
Najlepszy bus w trójmieście (1) Najlepszy bus w trójmieście, polecam gorąco Przemek super (1) szybko i fajni kierowcy ada Fatalnie! (1) Po to mają mój telefon, żeby uprzedzić kiedy dostarczą przesyłkę. Kurier nie... Zbulwersowany Polecam (1) naprawde warto, paczka dotarła szybko, a co najważniejsze za małe pieniądze.... Zbyszek Koszmar (1) Czytajac wczesniejsze wypowiedzi dostalem depresji:( bo wlasnie czekam na... Artur Niekompetentna osoba przy telefonie... (1) Z tego co mi wiadomo ustalona cena za zakupy wynosi 30 zł (nie więcej)!!! a... Krzysztof Spóźnienie i brak informacji (1) To, że pociągi mają spóźnienia po kilka, kilkanaście minut jeszcze jestem w... Daniel DZIADOSTWO NORMALNIE!!! (1) PLACE ZA DOSTAWE - SPRZEDAWCA WYSYLKA PACZKE, CZEKAM JAK DUREN DZIEN W DZIEN... POKRZYWDZONY Rzepa - opinia (2) Nie dość,że jechałam zdezlowanym BMW to jeszcze zapłaciłam podwójnie -... Rzepa super (1) Est jest wg mnie najlepszy.Kierowcy sa super jeżdzi sie bezpiecznie i zawsze... Stała klientka :) Super firma (1) Witam. Z tą firmą jeżdżę od dawna. Nigdy się nie zawiodłem. Obsługa świetna,... Niuniek Polecam wszystkim! (1) Bardzo dobry zakład, niskie ceny i świetna obsługa. Korzystam regularnie,... Darek Gorsi od konkurencji! (1) Dla wysyłających - wszystko spoko - przystępne ceny i szybka przesyłka. Ale... Sylwia Brudno i niekompetentnie (1) Jestem zawiedziona Dworcem Głównym naszego miasta. Nic tak fatalnie nie... Iza Kompletna dezorganizacja (1) Moja przesylka zostala nadana w poniedzialek z Mazur. We wtorek rano byla w... Piotrek PARANOJA (1) Dnia 07/04/2009 przesylka nadana z Warszawy (godz.13:52), dnia 08/04/2009 w... użytkownik Szybko tanio i na miejsce :) (1) Szybko, komfortowo i z miłą obsługą POLECAM mar