Przeprosiny (1) Dzięki chłopaki, że załatwiliście sprawnie sprawę. Sorry za nieuzasadnione... Rafał Szkoda słów (1) Zdecydowanie nie polecam. Kurier zostawił awizo, na podstawie którego... Anetta GODNI POLECENIA (1) Przeprowadzka zostala wykonana profesjonalnie,sprawnie i sumiennie Oni... klient
transport art. spożywczych (1) firma dobrze zna sie na rzeczy miałem do przewieżienia 6 palet towaru który... Paweł porazka (1) od kuriera usłyszałam, że nic nie musi... awizo przyklejone na zewnatrz do... Barbara Małecka Masakra (1) Zakupiony przedmiot na allegro nie dotarł do mnie! Niby kilka razy próbowali... Diego Totalna żenata (1) Firma kurierska na zasadach: paczkę twoją mamy,może ci ją damy. Nie polecam... pako tragedia!!! (1) Potwierdzam to co napisali poprzednicy. Czekalem na przesylke dwa tygodnie.... merf77 Szybko, lecz z małym ale (1) Przesyłka za pobraniem nadana została 18.06.2009 w godzinach wieczornych (ok... leszekf pełen profesjonalizm (1) polecam wszystkim tą firmę , 100% profesjonalizmu Piotr Ogólnie lubię tą korpoację (1) Bardzo jej ocenę w moich oczach zaniżył piątkowy kurs, kiedy to wsiadłem do... Przemek Jedno WIELKIE nieporozumienie (1) Trudno mi było uwierzyć że takie rzeczy mogą się jeszcze dziać. Bareja by... Radek magda - opinia (1) Rzeczywiście najtańsza oferta na rynku porównywałam z innymi, szybka i miła... magda wszystko ok tylko nie PANIE Z CENTRALI (1) tak jak wyżej, ceny tak jak wszedzie, samochody bardzo dobre, kierowca -... synonimka Profesjonalnie (1) Bardzo miła obsługa. Paczka dotarła w nienaruszonym stanie. Poza tym podobało... Kacper NIE POLECAM GBUROSTWO NA MAXA (1) PANI Z BIURA OBSŁUGI BARDZO NIEUPRZEJMA, KURIER GBUR, OTRZYMAŁAM AWIZO,... BARBARA ups jest the best - opinia (1) no cóż właśnie czekam na następną przesyłkę z ups już chyba trzecia,a... ups jest the best Totala porazka (1) Obsluga klienta ponizej poziomu, bardzo nie mila. Zero nastawienia na klienta... Agnieszka Wreszcie naprawde niskie ceny (1) Ta firma rzeczywiście jeździ bez tzw stref. Jechałam z Zaspy do Rumi i wyszła... Iwona Odradzam, i to stanowczo. (1) Czekałam na przesyłkę - uwaga - 4 dni. Awizo dostałam, po 3cim dniu.... Krystyna V.