Profesjonalnie, szybko i solidnie. (1) Bardzo profesjonalne podejście do klienta. Solidna firma. "*-.,_1 0 0 % P O... Tomasz Włodkowski Godna polecenia (1) Rewelacyjny kontakt z klientem. Ceny niezwykle konkurencyjne w stosunku do... Marta Konkurencyjna cena, rzetelność (1) Firma godna polecenia. Sympatyczny kontakt, w razie problemów właściciel... AUREA-MED
Polecam przewoźnika (1) Terminowe wykonanie usługi,zgodnie z umową,obsługa grzeczna i... Burza1960 agnieszka - opinia (1) Polecam tą firmę wszystkim korzystającym z tego rodzaju usług! Współpraca z... agnieszka Profesjonalnie, szybko, terminowo (1) Zdecydowanie polecam tą firmę. Korzystam systematycznie i jestem bardzo... Marek Doskonała cena, profesjonalizm i szybka dostawa (1) Cena bardzo konkurencyjna z innymi ofertami na rynku. Bardzo sympatyczny... Natalia Godni polecenia! (1) Ta firma naprawdę pomaga w logistyce. Dzięki ich usługom możemy oferować... kozlek.pl w miare (1) Parking był ekstra,bezpieczny, mozna bylo bez obaw zostawic auto , ale... pan xxx Opinia (1) Korzystam sporadycznie z usług tej firmy, ale zawsze jestem zadowolony z... mikr D N O !!!!!!!!!! (1) Oczekiwałem na przesyłkę trzy doby!!! Przy trzeciej (zamówienie w niedz. ok.... Miszka_zz bardzo dobra opinia o kierowcach (1) jestem bardzo zadowolona z kierowców którzy prowadzą 23 i 24 i R jeżdzę... monika Szybko i tanio (1) Szybko, tanio i bezpiecznie.Odpowiedzialni Własciciele firmy, gotowi o kazdej... Conte ewa - opinia (1) Wywieszony cennik zawiera opłatę w wysokości 35 PLN za całą dobę a obciążono... ewa antyuprzejmość (1) nie polecam korzystania z usług informacji pkp gdańsk głowny oraz wrzeszcz... ricardo94 Szybko, sprawnie i sympatycznie. (1) Przeprowadzka obejmowała przewóz kanapy oraz około 13 kartonów na trasie 2 km... Piotr Przeprowadzka (1) Za taką cenę chyba nie można wymagać nic więcej- NAPRAWDĘ TANIO.... Rogalick nie polecam, lapiej zamowic pocztex albo ina firme (1) Przesyłka wysłana w piątek z wykupioną opcją odbioru w sobotę. Dotarła w... fazer Przeprosiny (1) Dzięki chłopaki, że załatwiliście sprawnie sprawę. Sorry za nieuzasadnione... Rafał Szkoda słów (1) Zdecydowanie nie polecam. Kurier zostawił awizo, na podstawie którego... Anetta