oczywiście ze nie polecam!!!!! (1) to jest jakis dramat!!!! cały dzień czekam na przesyłkę i jeszcze jej nie... sapo Koszmar (1) Ta firma to jakiś koszmar. Gubią przesyłki. Pieniądze pobrane za paczki... Aga SKandal w dhl (1) Po prostu bomba siedzę sobie w domu i dostaje sms - drugie awizo , paczkę... Anna Maria
POLECAM (1) szybko, profesjonalnie mih O połowę taniej! (1) Zamówiłem transport dla odwiedzającej mnie rodziny. Dyspozytor poinformował... Maciej Super Autka (1) Korporacja z wielkim prestiżem i naprawdę za śmieszne pieniądze.POZDRAWIAM :) Ziom Jak dla mnie wszystko ok!! (1) Jechałem niedawno taksówką tej korporacji ,i pozytywnie zaskoczyła mnie... Gdańszczanin Poziom kreta na Żuławach (1) Krótko: od tygodnia nie mogę odebrać paczki zawierającej element niezbędny do... Olo coś jest nie tak (1) ciężko się dodzwonić - jakby były rozłączane połączenia. Kierowcy... Ruda klient - opinia (1) niemożliwośc połączenia się telefonicznego z konsultantem , czas oczekiwania... klient OGOLNIE JEST OK (1) Jezdze z dajanem od paru ladnych lat i nie moge powiedziec na nich zlego... KLIJENCIK karina - opinia (1) Bardzo solidna firma jeżdżę z nimi codziennie i nie spotkałam się z... karina KOMFORT TAXI - yes yes yes!!! (1) Tak sie składa, że z Komfort Taxi jeżdżę od roku 2003 - niezmiennie. Na... JK Chamscy kurierzy.... (1) ...tylko tyle mam do powiedzenia. Oczywiście nie polecam.Po paczke, ktora... Burza Skandal i granda (3) Podpisuję się pod innymi negatywnymi komentarzami. Aż dziw bierze, że z takim... ms NEGATYW (1) NEGATYW Również podpisuję się pod złą opinią na temat DHL. Jeden kurier... Sylwia G. szybko i sprawnie (1) wprawdzie monitoring mają jeszcze uproszczony, ale informację o stanie... Andrzej Zawadzki Super! (1) Ceny jak we wszytskich korporacjach, ale za to jakie auta!!!! i do tego mili... Agnieszka tragedia (3) Zamówiłem opony. Nikt się ze mną nie skontaktował, a w historii przesyłki... michał szczerze polecam (1) Witam ,organizowałam wycieczkę firmową po mazurach wg programu... ABC MAGAZINE