pełen profesjonalizm (1) polecam wszystkim tą firmę , 100% profesjonalizmu Piotr Ogólnie lubię tą korpoację (1) Bardzo jej ocenę w moich oczach zaniżył piątkowy kurs, kiedy to wsiadłem do... Przemek Jedno WIELKIE nieporozumienie (1) Trudno mi było uwierzyć że takie rzeczy mogą się jeszcze dziać. Bareja by... Radek
magda - opinia (1) Rzeczywiście najtańsza oferta na rynku porównywałam z innymi, szybka i miła... magda wszystko ok tylko nie PANIE Z CENTRALI (1) tak jak wyżej, ceny tak jak wszedzie, samochody bardzo dobre, kierowca -... synonimka Profesjonalnie (1) Bardzo miła obsługa. Paczka dotarła w nienaruszonym stanie. Poza tym podobało... Kacper NIE POLECAM GBUROSTWO NA MAXA (1) PANI Z BIURA OBSŁUGI BARDZO NIEUPRZEJMA, KURIER GBUR, OTRZYMAŁAM AWIZO,... BARBARA ups jest the best - opinia (1) no cóż właśnie czekam na następną przesyłkę z ups już chyba trzecia,a... ups jest the best Totala porazka (1) Obsluga klienta ponizej poziomu, bardzo nie mila. Zero nastawienia na klienta... Agnieszka Wreszcie naprawde niskie ceny (1) Ta firma rzeczywiście jeździ bez tzw stref. Jechałam z Zaspy do Rumi i wyszła... Iwona Odradzam, i to stanowczo. (1) Czekałam na przesyłkę - uwaga - 4 dni. Awizo dostałam, po 3cim dniu.... Krystyna V. SKANDALLLLLL (1) SKANDAL,Nie polecam, strata czasu i pieniędzy, infolinia, informacja... wioleta czaja Porażka! (1) Przesyłka nadana w piątek. Nie muszę dodawać, że pilna. Powinna zostać... Cezary Zalewski ręce i nogi opadają (1) terminowość-powinna być również skala ujemna. Do d..... z takim kurierem.... malo istotne Żałosne... (1) Szkoda słów na tą firmę, jakis czas temu zamówiłam towar ze sklepu... Maja przeprowadzka (1) wszystko poszło błyskawicznie, bezproblemowo i profesjonalnie (mam spore... d. Przesyłka. (1) Serdecznie polecam tą oto firmę kurierską. Wywiązuje się w obiecanym terminie... Komor Wysyłka paczki (1) Beznadzieja!!! Kurier nie kontaktuje się przy odbiorze paczki, jak nie ma to... MD Tanio i solidnie. (1) Byłem zaskoczony kiedy wsiadłem do taksówki korporacji dajan myślałem że to... Stefan Muranko Żenada (1) to jest niedopuszczalne żeby tak funkcjonowała firma kurierska ... weź dzień... Marek