Przejscia nie ma bo stoja taxowki. (1) Taksowkarze ustawiaja swoje samochody "zderzak w zderzak" i jak probuje sie... Radoslaw Milancej Polecam, Pełen Profesjonalizm (1) Firma godna polecenia, zostawiam samochód nic więcej mnie nie interesuje. Gdy... Gdańsk SOLIDNA FIRMA . GODNA POLECENIA ! (1) Witam. Serdecznie polecam usługi tej firmy . Podziwiam za profesjonalizm i... Piotr
TRAGEDIA !!!!!!!!!!!!!! (4) Moja opinia dotyczy wyłącznie osób pracujących w centrali !!! Jesteście... Hanna Świetna firma (1) Poczynając od samych Pań dyspozytorek, które są bardzo miłe i rzetelnie... Banan jak najbardziej polecam (1) wszystko zgodne z opisem, rzetelność i fachowość dziś prawie niespotykana Cezary Konkol uwaga!!! Najgorsza firma o ile można nazwać to firmą jaka istnieje! Oszuści! (1) Przesyłka nie dotarła do mnie do domu w ogóle, wyszłam tylko na chwilę z domu... maja komfort to komfort (1) super auto bus carniwal z klimą sympatyczny starszy pan z centrum na... aneta Odmowa realizacji (2) Żona dziś odstawiała auto do warsztatu i zadzwoniła do mnie żebym szybko... Andrzej Przykre ale prawdziwe !!! (1) Korzystając z usługi Dajan Taxi mam przykre doświadczenie z kierowcami z... potrzeba Dystrybutor i wlasciciel firmy bez oznak dobrej woli!!!! (2) Firma do tej pory byla godna pochwaly,ale nieprzyjemny zgrzyt przy zamawianiu... Halina Wende Wycieczka Do Gdynii (1) Skorzystałem w usługi tych Panów i jestem bardzo zadowolony. Panowie zawieźli... Marek Profesjonalne podejście do klienta :) (1) Wiele zastanawiałam się gdzie pozostawić samochód na czas wyjazdu. Ceny... Madziek Nieodpowiedzialność!! (2) Wczoraj jeden z kierowców celowo nie umożliwił mi wyprzedzenia go, zjeżdżając... Karolina Odmówiono otwarcia przesyłki!!!!!!!!!!!!!!!!!!! (1) Kurier odmówił mimo podpisania litu przewozowego otwarcia przesyłki, zabrał... Marek Skarżyński Kurier widmo (1) Oferta wydaje się być warta uwagi. Ceny przystępne. Postanowiłem skorzystać.... Niezadowolony dworzec gdańsk (1) całkowity brak kultury ze strony firmy ochroniarskiej, całkowity brak... Grażyna Miło, przyjemnie i komfortowo (1) Naprawdę polecam, przede wszystkim tanio. Pan kierowca uprzejmy i wyjątkowo... Jola Wyjaśnijmy kilka spraw - klient vs kurier (1) Witam serdecznie. Jestem kurierem od długiego czasu i dostarczyłem... Di Ejcz El Wszystko ok (1) Obsługa super. Busik na czas i za dobrą kasę długa droga minęła ekspresowo.... Seweryn