Jest OK (1) Pierwszy raz skorzystam z usług tej firmy. Bardzo żałuję, że nie znałam... jolos Spóźnieni (1) Czas oczekiwania podany przez Panią w centrali wynosił "do 10 min". Niestety... Borys zuzanna - opinia (1) witam Jestem oburzona i zdegustowana podejściem kasjerek w Gdańsku Oliwie... zuzanna
Niekompetentna osoba przy telefonie... (2) Z tego co mi wiadomo ustalona cena za zakupy wynosi 30 zł (nie więcej)!!! a... Krzysztof Zachowanie kierowców ciągle pozostawia wiele do życzenia. (2) Niestety, w ZKM pracują nadal „szoferzy” ze starej gwardii,... Bash Lipa (1) Dworzec PKP Wrzeszcz jest dworcem brudnym. Chodzą .... Panie przy okienkach... kremowykac kurier nie dostarczyl przesylki bo nie mial czasu :( (1) Za malo kurierow, nie wyrabiaja sie. Ciezki kontakt do call center. ni knight Polecam Hallo Taxi 9666 (1) Polecam firmę wszystkim ponieważ często przywożą mi ZAKUPY do domu i bez... Mariola ze Stogów Nigdy oni, unikać jak zarazy. (1) Krótko: podobnie do innych, wyżej opisanych przypadków, żadnego kontaktu ze... Marek Profesjonalna firma (1) Jestem Bardzo zadowolona z usług firmy Adam-Trans.Odebrali mnie z pod domu... Monika Bardzo Gorąco polecam!!!!!! pierwsza klasa!!!!! (1) Witam Bardzo serdecznie chciałabym polecić jak i ppdziękować Panu Gordonowi... Kasia S. Poszła przesyłka za pobraniem a gdzie kasa? (1) Poszła w 3 dni dotarła ,klient zapłacił a mija już 3 tydzień i kasy jak nie... kojak aaaa (1) czy ktos podnosi sluchawki na dworcu ? paweł Nie wsiadać na lotnisku do nich. (3) Wsiadłem do ich taksowki na lotnisku , na postoju stała druga nie jakaś... Piotr O DZIWO SUPER! (1) CZYTAJĄC RECENZJE WŁOSY NA GŁOWIE SIĘ JEŻYŁY ALE O DZIWO JESTEM MIŁO... MARIUSZ BIELIŃSKI Solidna obsluga i przystępna taryfa (1) Solidna obsluga i przystępna taryfa Ronaldo bzdury gadacie (2) z SIÓDEMKĄ mam styczność od jakiegoś czasu nie mam podpisanej umowy ale w... jacek żenada (1) Pani przez telefon przy zamówieniu kuriera podaje jedną cenę, kurier pobiera... wkurzony Transport konstrukcji stalowych (1) Z pełną odpowiedzialnością polecam TRANS-TOM jako firmę transportową. Miałem... Piotr Huzarek Super przewoźnik (1) Jestem bardzo zadowolony z usług tej firmy, firma jest słowna, rzetelna i... Roman