skandaliczny kierowca (1) Jechałam taxi Dajan w piątek 5.11.2010 z Zaspy na Morenę o godz.14 podałam... Morenianka Lisicki ma udziały w tej "firmie" (1) Przewóz osób okazał się nieuczciwy. tomek Niepoważna firma-ODRADZAM NAWET WROGOWI (1) Niepoważne traktowanie Klientów, brak profesjonalizmu, totalna spychologia i... Stanisław
szkoda (1) szkoda że przed skozystaniem z ich usług nie wszedłem na to forum by poczytać... Jarosław Kitowski PROFESJONALIZM (1) Jedno słowo wystarczy aby opisać prace P.Adama - PROFESJONALIZM Podróż 10... Wiktor NIE UPRZEJMY I HAMSKI KURIER (7) KURIER STRASZNIE NIE UPRZEJMY KŁÓTLIWY ..NIE DOŚĆ ŻE NIE ZADZWONIŁ I NIE... ANETA kurier z wrzeszcza (2) nie spotkałam się z taką obsługą klienta nigdy i nigdzie. Kurier totalny... ula Nie polecam nikomu (1) Ja z rodziną byłem w domu i miałem włączony telefon. Czekałem cały dzień na... Jan bardzo miła (1) pani spedytorka, sexy głosik i aparycja , pozdro pani Elu :> marek Gosia - opinia (1) Podróż z sympatycznym kierowcą, który na głowie stanie by dogodzić pasażerom.... Gosia Francja elegancja (1) Bardzo zadowolony jestem. Wynajmowałem autokar w tej firmie już trzy razy. pako bezczelność (1) Firma niestety nie powinna świadczyć usług na rynku.(...) Pan w centali... Iwona Kamery (2) Po co kamery na kierowce ? Uważają państwo ich za złodziei ? Jest to... ikarus2217 Szkolenie w Berlinie (1) Transport firmy Europe Travel nie spełnia żadnych cywilizowanych warunków.... ppp beznadzieja!!! (3) Dzisiaj po raz pierwszy miałem styczność z tą firmą i niestety dołączyłem do... Maciek NIEAKTUALNE DANE!!!! (1) ostatbio musiałem skorzystać z pośrednictwa firmy DPD, musiałem bo sprzedawca... Marek nie polecam (1) reklamuja sie ze 2zl za km i taniej niz taxi dotychczas z oruni jadac komfort... ania Seniorzy z Feluki (1) Wielokrotnie seniorzy Klubu "Feluka" z Żabianki korzystali z usług p.... Klub Seiora Feluka Super Firma (1) Złapałem taksówkę ma tzw. łapkę. Powiedziałem kierowcy że jestem klientem... Jarosław Łukasz Malinowski - opinia (1) Dziś rano niestety padł mi akumulator i nie mogłem odpalić auta, więc... Łukasz Malinowski