negatyw (1) Do oddziału paczka dotarła 02-12-2010 o 16,00 co dzieje się do teraz... ENIEK punktualna,uprzejma obsługa oraz nowoczesny tabor (1) wszystko ok ,oby tak dalej:) mariusz wieczorkiewicz BARDZO NIESOLIDNI !!! (1) Absolutnie NIE. W sobotę miałem z nimi jechać na lotnisko. Dzwonię dzień... Sim
TRAGEDIA (1) Kurier zamówiony wczoraj wieczorem, emailem przesłany list przewozowy z... WWW 210 ;/ (1) Jaki bezsens !!! jeżdżę 210 i przeważnie ,a może nawet i zawszę się SPÓŹNIA .... P. Szybko i sprawnie (1) Też jechałem z lotniska do domu, a wyższa cena była dlatego że wszystkie... Jacek Dodzwonić się w nocy?... Porażka (2) Firma w nocy chyba nie pracuje.... nikt nie odbiera telefonu notch lui - opinia (1) ciągle korzystam z usług firmy DHL i jestem bardzo zadowolona. wysyłam... lui A ja polecam. (1) A ja polecam wszystkim. Korzystalem z wysylek tej firmy ok.20 razy i nigdy... Marcin nie polecam! (5) zacznę od PLUSÓW: + szybki i miły kontakt + WIELKI PLUS to bardzo szybki... kuba Dorota - opinia (1) Wszystko byłoby ok, gdyby nie to, że pasażerowie z Pruszcza są coraz bardziej... Dorota Dla mnie super! (1) Adambus to przede wszystkim profesjonalizm w każdym calu. Podróż przebiegła w... pasażer komfort taxi 30% taniej ????????????????? (3) wielkie kłamstwo 70% oszukują klient polecam zdecydowanie (1) Szybka obsługa,czysto przyjemnie. Nigdy się nie zawiodłem.Ostatnio zostałem... robert wysłanie paczki . (1) Wysłałysmy paczkę z Rumii do Angli.Paczka ta dotarła na miejsce w ciągu 5... Magdalena Niekompetencja (1) Po rozpakowaniu przesyłki okazało się, że że zawartość jest uszkodzona.... mamcia Polecam (3) Może jeszcze malo znana, ale na prawdę tania i dobra firma! Nie wiem, czy w... K arogancki kurier (1) moja ocena wynika z arogancji kuriera który dostarczał mi przesyłkę 09.11 na... Marek Polecam. (2) Miłe Panie przyjmujące zlecenia,punktualni kierowcy i do tego atrakcyjne... Carlilly Prawdziwi fachowcy od przeprowadzek i przewozów (1) Będę polecał tą firmę znajomym . Przeprowadzka mieszkania 120m do dwóch... Marcin P.