Porazka Omijac szerokim lukiem (2) Witam skorzystałem z uslugi kurierskiej firmy DHL i jestem szczerze nie... Damian Toaleta dworcowa (1) Toaleta dworcowa jest czysta i schludna, ale to XXI, to chyba standard.... ED tragiczna firma (1) telefon komórkowy zamówiony przy przedłużeniu umowy z operatorem dostarczaja... colin
Szybko i soloidnie (1) SZybko i solidnie . Czas oczekiwania 4 min. At a nowa PROMOCJA ???? Jest OK... Leszek klijent (1) tragedia firma oszukuja klijent Polecam (1) Wszystko w najlepszm porządku. JA barbara - opinia (1) Po telefonie dowiedziałam się, że pieniądze należy wpłacić na konto, pan... barbara tregedia!!!!! (4) kurier zostawia awizo z numerem telefonu, którego nikt przez 2 dni nie... Anna Janicka porazka firma (1) uwazajcie na kierowcow ladnie kroja klijent porazka firma (1) nipolecem jezdzic ta firmo tragedja podruzny wstyd (1) wstyd że mamy taki zaniedbany dworzec główny, turyści pewnie są zaskoczeni... anna super (1) Rewelacja lucjan Polecam (1) Trudno mi się odnieść do opinii innych klientów, może mieli pecha. Ja jestem... Grzegorz Firma mnie nie zawiodła (1) Witam, W grudniu korzystałem z usług tej firmy. Przesyłałem dość duża... Grzegorz przesyłka (2) zamówiłam paczke przez ta firme kurierska paczka dotarla na drugi dien w... marta Tusia - opinia (2) Zdecydowanie nie polecam. Od trzech dni nie mogą dostarczyć... Tusia Po dobrym starcie prosto w dół... (1) Korzystałam kilka razy z usług firmy i byłam zadowolona, aż do ostatniego... Sia firma solidna (1) Cena przystępna, na czas i bez strat. PROFESJONALNIE MAREK super monte taxi (1) samochody wolne od dymu papierosowego! to jest to mili kierowcy i czysto w... marian Nie odbierają telefonów (1) Próbowałem się dziś do nich cały dzień dodzwonić i nikt nie odebrał telefonu.... Michał