OBY TAK W KAŻDEJ TAXI. (2) PANI SPEDYTORKA MIŁA I RZECZOWA , MIAŁO BYĆ DO 5 MIN. ALE BYŁO 10. (... GRZEGORZ ocena (3) Beznadziejna firma,obiecują 30% dają 10%,kierowcy powinni podszkolić się z... madż BRAK FACHOWOŚCI (2) Kierowcy mało widzą na temat topografii, nie wspominając o braku wiadomości... wolne miasto
Bezkonkurencyjni jeśli chodzi o ceny (1) Odkryłem niedawno i zakochałem się od pierwszego wejrzenia! Znacząco taniej i... deepyellow Sebastian - opinia (1) Kurier przyjechał o 1830 bez wcześniejszego tel, nikogo nie zastał, zostawił... Sebastian Zajebiście !! (1) Dobra firma taksiarze spoko ceny zarąbiste mi pasi a jazda poprostu bajka .... Romek. Szybko i sprawnie a to wszystko w święto o 3 w nocy (1) Szukałem taxi które bez żadnych opłat strefowych zawiezie mnie z Sopotu do... lowang o.... (2) biorąc ładunek wszystko jest ok.ale jak zbliża sie termin płatności... Kornacki Robert Tragedia (1) Korzystam z usług ej firmy już 3 rok, zawsze byli denni ale dzisiaj mnie... Odbiorca Firma super-polecam (1) Wysyłałam rower w Polskę. Miła obsługa, doszedł nie uszkodzony w terminie.... Grażyna Roszkowska sw.H (1) dobra obsluga i na czas! sw.h Miła obsługa (1) Polecam, profesjonalna obsługa możliwość negocjacji ceny Arek Uporządkowany chaos (1) Na kuriera trzeba czekać, na pewno danego dnia się zjawi. Tylko kiedyś też... kj porządna firma (1) Bardzo dobra współpraca, profesjonalizm i terminowość to atut tej firmy.... KLIENT Gorąco polecam !! (1) Byłam zmuszona jak najszybciej wysłać dokumenty do Warszawy, skorzystałam z... Keni transport pralki (1) Uzgodnienie terminu tego samego dnia, sprawnie, szybko, bez komplikacji.... A. Telefon? (1) Jak już poprzednicy wspomnieli dworzec jest obskurny, a obsługa nieuprzejma.... Matrax NIE KORZYSTAĆ (1) ... Rozpisywać się nie będę bo szkoda nerwów. W tym czasie jak miałem... jacek Zadowolony (1) ja jestem zadowolony, kilka razy jeździłem z firmą Dobrucki i zawsze było OK.... Eryk solidnie i bezpiecznie (1) Sopot -> Les Arcs P