Beznadziejna firma (1) Nawet nie informują gdzie odebrać przesyłkę na druku widniał solec kujawski... qattro4 Beznadzieja. (1) Jestem jak większość przedmówców niemile zaskoczony bo dotąd uważałem że DHL... Pitor !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! (3) wszytsko super, nie znam nic lepszego M>K
powinno być zero, nawet jedynka to za dużo (1) .... że też takie coś wogóle jeszcze nie wypadło z rynku.... ostatnio... waszczur najlepsi (2) maja jako jedyni zniżkę,myślą jak dojechać do celu jak najszybciej, żeby... Katarzyna Wołodźko żenada (1) Dzisiaj mija czwarty dzień, odkąd wysłano do mnie przesyłkę. W tym czasie,... Agata Polecam (1) bardzo miło i przyjemnie sie jechało w czystym ładnym-nawet bardzo ładnym... magda Kawał drogi i stracony czas! (1) Gdybym wiedziała to bym się nie połasiła na tańszy towar na allegro tylko... Rusałka Fatalny kierowca (2) Ogólnie rzecz biorąc zazwyczaj usługa jest jak najbardziej w porządku.... gAnd zawsze jeżdzę z komfort Taxi! (3) moja ulubiona korporacja, jeżdżę z nimi zawsze jak zamawiam taksówkę. Nie... Ania OBY TAK W KAŻDEJ TAXI. (2) PANI SPEDYTORKA MIŁA I RZECZOWA , MIAŁO BYĆ DO 5 MIN. ALE BYŁO 10. (... GRZEGORZ ocena (3) Beznadziejna firma,obiecują 30% dają 10%,kierowcy powinni podszkolić się z... madż BRAK FACHOWOŚCI (2) Kierowcy mało widzą na temat topografii, nie wspominając o braku wiadomości... wolne miasto Bezkonkurencyjni jeśli chodzi o ceny (1) Odkryłem niedawno i zakochałem się od pierwszego wejrzenia! Znacząco taniej i... deepyellow Sebastian - opinia (1) Kurier przyjechał o 1830 bez wcześniejszego tel, nikogo nie zastał, zostawił... Sebastian Zajebiście !! (1) Dobra firma taksiarze spoko ceny zarąbiste mi pasi a jazda poprostu bajka .... Romek. Szybko i sprawnie a to wszystko w święto o 3 w nocy (1) Szukałem taxi które bez żadnych opłat strefowych zawiezie mnie z Sopotu do... lowang o.... (2) biorąc ładunek wszystko jest ok.ale jak zbliża sie termin płatności... Kornacki Robert Tragedia (1) Korzystam z usług ej firmy już 3 rok, zawsze byli denni ale dzisiaj mnie... Odbiorca Firma super-polecam (1) Wysyłałam rower w Polskę. Miła obsługa, doszedł nie uszkodzony w terminie.... Grażyna Roszkowska