Super Taxi (1) W pełni tego słowa znaczeniu. Często korzystam z taksówek ale z takiej po... Janek polecam! (1) Panowie przybyli punktualnie, bardzo pomocni i solidni! polecam każdemu Gosia Polecam Polecam HALLO TAXI 19666 (1) Przede wszystkim czyste auto i pachnące w środku,widać naprawdę pełen... Wiktor
kłamczuchy (1) Brudne auta ogłaszają się jako najtańsza taxi a to nieprawda piszą 1.80 a... klijent masakra (1) telefonów nie odbierają,nie przyjeżdzają ,nie dzwonią.To nie jest ekspresowa... gdynianka profesjonalizm, dbałość o klienta i dostarczony towar (1) Jestem bardzo zadowolona z przebiegu dostawy i usług firmy- realizowałam... JolantaS polecam :) (5) Firmę odkryliśmy przez przypadek w Andrzejki. Grupą pięciu osób trzeba było... teracotta.pl polecam (5) super profesjonalnie,kulturalnie i TANIO!!! faktycznie nie pobieraja opłat za... Klaudia SZYBCY,WSCIEKLI I OBURZENI. (2) Jeśli ktoś lubi wydać pieniadze na przejazd z Gdyni do Gdańska i nie... Naiwny klient Nie polecam, skorzystałem raz i więcej nie będę!!! (1) Nie polecam, skorzystałem raz i więcej nie będę, zawsze korzystam z innej... jan Porazka Omijac szerokim lukiem (2) Witam skorzystałem z uslugi kurierskiej firmy DHL i jestem szczerze nie... Damian Toaleta dworcowa (1) Toaleta dworcowa jest czysta i schludna, ale to XXI, to chyba standard.... ED tragiczna firma (1) telefon komórkowy zamówiony przy przedłużeniu umowy z operatorem dostarczaja... colin Szybko i soloidnie (1) SZybko i solidnie . Czas oczekiwania 4 min. At a nowa PROMOCJA ???? Jest OK... Leszek klijent (1) tragedia firma oszukuja klijent Polecam (1) Wszystko w najlepszm porządku. JA barbara - opinia (1) Po telefonie dowiedziałam się, że pieniądze należy wpłacić na konto, pan... barbara tregedia!!!!! (4) kurier zostawia awizo z numerem telefonu, którego nikt przez 2 dni nie... Anna Janicka porazka firma (1) uwazajcie na kierowcow ladnie kroja klijent porazka firma (1) nipolecem jezdzic ta firmo tragedja podruzny