Polecam przewoźnika (1) Terminowe wykonanie usługi,zgodnie z umową,obsługa grzeczna i... Burza1960 agnieszka - opinia (1) Polecam tą firmę wszystkim korzystającym z tego rodzaju usług! Współpraca z... agnieszka Profesjonalnie, szybko, terminowo (1) Zdecydowanie polecam tą firmę. Korzystam systematycznie i jestem bardzo... Marek
Doskonała cena, profesjonalizm i szybka dostawa (1) Cena bardzo konkurencyjna z innymi ofertami na rynku. Bardzo sympatyczny... Natalia Godni polecenia! (1) Ta firma naprawdę pomaga w logistyce. Dzięki ich usługom możemy oferować... kozlek.pl w miare (1) Parking był ekstra,bezpieczny, mozna bylo bez obaw zostawic auto , ale... pan xxx Opinia (1) Korzystam sporadycznie z usług tej firmy, ale zawsze jestem zadowolony z... mikr D N O !!!!!!!!!! (1) Oczekiwałem na przesyłkę trzy doby!!! Przy trzeciej (zamówienie w niedz. ok.... Miszka_zz bardzo dobra opinia o kierowcach (1) jestem bardzo zadowolona z kierowców którzy prowadzą 23 i 24 i R jeżdzę... monika Szybko i tanio (1) Szybko, tanio i bezpiecznie.Odpowiedzialni Własciciele firmy, gotowi o kazdej... Conte ewa - opinia (1) Wywieszony cennik zawiera opłatę w wysokości 35 PLN za całą dobę a obciążono... ewa antyuprzejmość (1) nie polecam korzystania z usług informacji pkp gdańsk głowny oraz wrzeszcz... ricardo94 Szybko, sprawnie i sympatycznie. (1) Przeprowadzka obejmowała przewóz kanapy oraz około 13 kartonów na trasie 2 km... Piotr Przeprowadzka (1) Za taką cenę chyba nie można wymagać nic więcej- NAPRAWDĘ TANIO.... Rogalick nie polecam, lapiej zamowic pocztex albo ina firme (1) Przesyłka wysłana w piątek z wykupioną opcją odbioru w sobotę. Dotarła w... fazer Przeprosiny (1) Dzięki chłopaki, że załatwiliście sprawnie sprawę. Sorry za nieuzasadnione... Rafał Szkoda słów (1) Zdecydowanie nie polecam. Kurier zostawił awizo, na podstawie którego... Anetta GODNI POLECENIA (1) Przeprowadzka zostala wykonana profesjonalnie,sprawnie i sumiennie Oni... klient transport art. spożywczych (1) firma dobrze zna sie na rzeczy miałem do przewieżienia 6 palet towaru który... Paweł porazka (1) od kuriera usłyszałam, że nic nie musi... awizo przyklejone na zewnatrz do... Barbara Małecka