rewelacja!!! (1) Serdecznie polecam wszystkim "przeprowadzkowiczom" usługi tej firmy!... Michalina PKP to jakaś pomyłka (1) nie dość że nie można znaleść jakiegoś numeru kontaktowego to jak już jest to... Tomas_Gd Tragedia! (1) NIE POLECAM!!! wystwaili moja biedna babcie, ktora musila czekac z innymi... Monika
co to za firma?! (1) Szajs jakich mało.19.12 buł kurier i zostawił awizo bo nie zastał mnie o11.30... LOLO40 Najlepesza firma! (1) Najlepsza firma taksówkarzy w Gdyni. jezdzilem juz wieloma firmami i uwazam... Jan Najgorsza firma na polskim rynku (1) 1. Pierwszy podany nr telefonu- nieaktualny 2. Drugi- jakis lektor gada z... Asia DHL-PRL (1) Wraca klimat "Misia"! Klient zamawia dostawę prezentu pod wskazany adres do... Bogdan Wiszniewski Przegięcie =| (1) Autobusy PKS Wejherowo coraz częściej się spóźniają. Ten co ma być 6:40 nie... Madź marek - opinia (1) zgadzam sie z poprzednikiem.2 razy brak awizo,jedna przesylka wrocila do... marek walter - opinia (1) Czasem przesyłka dociera na czas a czasem człowieka krew zalewa z nerwów gdyż... walter polecam (1) polecam . szokujące ceny w Pruszczu (1) Zszokowały mnie ceny przy odprawie na poczcie w Pruszczu. Kiedy korzystałem z... Jerzy Super (1) Miła pani na centrali , czyste auto. Piotr PKS z ludzką twarzą :) (1) Co prawda gdyńską Veolią jeszcze nigdy nie jechałem, ale regularnie korzystam... Dominik Sas bardz nie żetelna firma (1) Czekam na przesyłkę nadana 26.11.2008 jest teraz 28.11.2008 godz.9:30 dalej... Paweł Mile zaskoczony (1) Jestem mile zaskoczony. Ładne auta ceny normalne i wożą pieski z uśmiechem a... adam Jolanta Maciejewska - opinia (1) Pełny profesjonalizm wykonanej usługi i co również bardzo ważne miła obsługa.... Jolanta Maciejewska klientka - opinia (1) kurier nie pozostawia informacji o fakcie odwiedzin, nie podejmuje trzeciej... klientka UPS the best ! (1) Jestem klientem UPS, dostaje przesyłki prawie każdego dnia, wszystkie na... Stefan R. Jolanta Szczygelska - opinia (1) Bardzo nieuprzejma obsługa, mówiąc delikatnie. Kompletny brak chęci... Jolanta Szczygelska