naprawa (1) po stłuczce z autocasco sprawcy chciałem uczciwie wymienić rozwalony lekko... andrzej l Brak kompetentnej obsługo (1) Kurier przybywa w środku dnia oczekując że ktoś odbierze przesyłkę Godzina... Dariusz Białecki Wiedza co robia POLECAM (1) Moim zdaniem najlepsza firma korporacyjna w trójmieście, przynajmniej jeżeli... Dar
Miła Pani ALE kurier do BANI (1) Bardzo miła Pani przyjęła zlecenie, pełen profesjonalizm. Odpowiadała na... Ziomuś Profesjonalna firma (1) Jestem bardzo zadowolona z usług tej firmy. Wszystko było bardzo dobrze... Zadowolona Polecam! (1) Kilkakrotnie korzystałam z usług tej firmy i za każdym razem byłam bardzo... klient przeprowadzka (1) witam chcialem powiedziec ze nie wierzylem ze przeprowadzka moze tak szybko... piotr zaopatrzenie statkow w prowiant (1) dostepne terminy, winda zaladowcza chlopaki szybko sie uwineli. bardzo... marcin !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!polecam!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! (1) wczoraj wsiadlem do Dajan Taxi na samym poczatku dostalem rabat, zostalem... kamyczek BEZNADZIEJNA PORAŻKA (1) Przesyłka została nadana 12-03-2009 miałem ją otrzymać następnego dnia... odbiorca TO SĄ PROFESJONALIŚCI (1) JAK POWIERZAM IM TOWAR ŚPIE SPOKOJNIE ANETA UPS niezły b....... siostry tam macie!!! (1) cd..po zapytaniu i sprawdzeniu monitoringu: RADOM, PL 03.03.2009 19:49... MrMokos UPS niezły b....... siostry tam macie!!! (1) Napewno będę odradzał wszystkim z korzystania z tego kuriera. Wszystko było... MrMokos Solidny Partner (1) Korzystam z usług Błyskawicy od dłuższego czasu. Wysyłam różne nietypowe... Cezary totalna porażka (1) Okazuje się, że jak już UPS ma przesyłkę w swoich rękach, to odzyskanie jej... joorgen Świetna współpraca (1) Gorąco polecam wszystkim przewoźnikom, szybka, miła i sprawna obsługa, oraz... Mieciu Bardzo solidna firma POLECEM!!!!!!! (1) Firma bardzo szybko uporala sie z dostarczeniem przesylki.Mysle ze jakosc... Michal Tak powinno byc wszedzie (1) Taxowkarze z w/w Firmy powinni byc wzorem dla swoich kolegow z innych miast.... asia super przewożnik (1) super przewożnik UCZESTNIK Dobry pomysł (1) Dobra lokalizacja parkingu. Po wcześniejszym uzgodnieniu transport na... Sławek