opinia (1) korzystam regularnie, polecam innym Krystyna OMIJAĆ MERC TAXI (1) KIEROWCA WYPROSIŁ ŻONE Z DZIECKIEM Z POSTOJU NA UL BRZECHWY JAK SIĘ... DAREK Kompetna żenada (1) Arogancja,niekompetencja,ignorancja,brak możliwości kontaktu z normalnym... Grzegorz Pieńkowski
Rewelacja (1) Przeprowadzka jak to przeprowadzka - stres. Ale nie w wydaniu tej... Sergiusz Joachimowicz NAJLEPSZE TAKSÓWKI W TRÓJMIEŚCIE HALLO TAXI GDAŃSK 9666 (2) Często korzystam z usług taxi. Po imprezach w nocy wsiadalismy do... Magda po tej korporacji spodziewaj się wszytkiego! Nawet tego czego się nie spodziewasz!!! (1) uważają że są bezkarni, bo w społeczeństwie panuje opinia "skrzywdzonego,... były klient Najlepsza firma w Gdańsku (1) Szczerze polecam wszystkim Dajan Taxi. Oczywiście ta firma ma też swoje... Luszyn Arogancja - to cechuje tę korporację. Uważajcie na.... (1) - nie wystawianie rachunków lub paragonu. Rada zapłać po otrzymaniu tych... Tomek totalna porażka... (1) zamowilam taksówke na 4:00 rano dzien wczesniej wplacając zaliczke...... Asia polecam!!! (1) Jestem bardzo mile zaskoczona :) dzwonię, taksówka już czeka, bardzo mili... magda Zamawiamy i polecamy (1) ZAMAWIAMY W NOWYM PORCIE, TAXI PRZYJEŻDŻA SZYBKO, UPRZEJMI KIEROWCY , TANIO ,... Andrzej Polecam (1) Szybko, miło, tano i solinie! Mr.T Korzystajcie z innych (1) Czytam tutaj bardzo fajne komentarze i mówię do wszystkich: korzystajcie z... hanees Super obsługa (1) jechałam czarnym mercedesem, obsługa 1-sza klasa, taksówkarz bardzo miły,... Aneta Jest OK (1) Pierwszy raz skorzystam z usług tej firmy. Bardzo żałuję, że nie znałam... jolos Spóźnieni (1) Czas oczekiwania podany przez Panią w centrali wynosił "do 10 min". Niestety... Borys zuzanna - opinia (1) witam Jestem oburzona i zdegustowana podejściem kasjerek w Gdańsku Oliwie... zuzanna Niekompetentna osoba przy telefonie... (2) Z tego co mi wiadomo ustalona cena za zakupy wynosi 30 zł (nie więcej)!!! a... Krzysztof Zachowanie kierowców ciągle pozostawia wiele do życzenia. (2) Niestety, w ZKM pracują nadal „szoferzy” ze starej gwardii,... Bash Lipa (1) Dworzec PKP Wrzeszcz jest dworcem brudnym. Chodzą .... Panie przy okienkach... kremowykac