Gorąco polecam !!! (1) Gorąco polecam !!! Nikodem Wszystko super! Polecam. (1) Bardzo pracowici i kontaktowi ludzie. Mega profesjonalnie podeszli do sprawy... darek REWELACJA (1) mieszkam za gdańskiem pare kilometrów, wcześniej jak korzystałam z taksówek... megacrazy
brak kuriera i kontaktu (1) "0" tyle mogę dać punktów za kontakt, terminowość itd. już godzinę wiszę na... janusz rudnik Wstyd !!! (1) Bylam klientką EuroSchool Taxi Gdynia, firma Taxi gdynia zwerbowała mnie do... Agnieszka Polecam wszystkim! (2) Polecam tą frimę. Jechałem do gdańska za rozsądną cenę. Taksówkarz... Łukasz Steel Protecion (1) Zawsze na czas i z nastaiwniem na to, że się uda! Wojtek podziękowanie (1) składam podziękowanie za bardzo długie oczekiwanie na 3 osoby na lotnisku... AN ...!!! (1) Zamówiłam taksówkę z Kosakowa do Mostów, za kurs w nocy zapłaciłam 25 zł.... Ex Klientka NOWE KIEROWNICTWO SIUDEMKI (1) Siudemka gdansk jest beznadziejna tylko i wyłącznie z powodu nickich płac... kurierzy siudemka polecam (1) od lat jezdze taksowkami i jezdzilam nie jedna kolporacja ale nie ma LEPSZEJ... Kamila Nie polecam (2) Zadzwoniłem po taxi a szanowana pani po drugiej stronie słuchawki powiedziała... Krystian POLECAM!! (1) Kolejny raz jestem bardzo zadowlony z uslug tej firmy. Artur Polecam gorąco ! (1) Szczerze polecam ten parkin ! Bardzo miła obsługa ,profesjonalne podejście do... pasażer POLECAM! (3) Pare razy zdarzylo mi się skorzystać, z czego raz nawet Pan przyjechał... korzystajac-zadowolony okropnie!! (3) przejazd taksówką był nieprzyjemny, prowadziła kobieta, która była wulgarna i... klaudia Kurier złodziej (2) Nadałem przesyłkę, kurier wziął ode mnie 45 pln. teraz w cenniku widzę, że... Rafał rozczarowanie (1) Było by dobrze gdyby można było z wami bez problemu przewozić duże psy!! U... klientka Pełna profeska (2) Uważam, że ta firma zasługuje na pochwałę za to jak szybko mimo w pełni... Nice One Kontakt i obsługa do bani (1) Nie podają kontaktu tel do kuriera, pani w obsłudze klienta niemiła i w ogóle... kl