szatan taksi (1) polecam, łatwo zapamiętać 1-9 szatan, szybko tanio i spoko obsługa... innym... dolofones Elwira - opinia (1) Komfort podróży zalezy przeciez od przewoźnika a nie od lotniska, podobnie z... Elwira Polecam (1) Zamowilam Quicktrans na transport 1.2 tony kafelek z Rumii do Sopotu .... Agata Rogalska
Firma godna polecenia!!! (1) Ceny o wiele tańsze od konkurencji, fachowa i rzetelna obsługa,przesyłka... HB Firma ok (1) Cały zeszły rok korzystaliśmy z usług tej firmy.Polecam serdecznie. mika podziekowanie (1) Witam! Bardzo chciałabym podziekować polskiej linii PKP Gdynia za bardzo... alicja farsa (1) Nie można uzyskać informacji o przybliżonej godzinie przyjazdu (powtórnego)... krzysztof Polecam. (1) Wyjazd punktualny, mili kierowcy, przejazd bez opóźnień. Jednak w drodze... Cusi PEŁEN PROFESJONALIZM (1) Super firma,dobra cena,szybka paczka,przemiła obsługa,polecam wszystkim... Mantra Fatalna wizytówka miasta (1) Jestem mieszkanką Gdyni, przechodzę tam często i to co widzę, napawa mnie... angob Paweł - opinia (1) Zleciłem firmie transport do Niemiec,jak obiecali tak zrobili, miła i sprawna... Paweł SUPER FIRMA Z GDYNI (1) Czeka sie do 5 minut wszedzie na Babich Dołach Pogorzu Centrum Witomino... Ania GDYŃSKIE ... (1) długo sie czeka po dzielnicach na taksówke mało taksówek jedynie szybko to... Ania Profesjonalnie, szybko i solidnie. (1) Bardzo profesjonalne podejście do klienta. Solidna firma. "*-.,_1 0 0 % P O... Tomasz Włodkowski Godna polecenia (1) Rewelacyjny kontakt z klientem. Ceny niezwykle konkurencyjne w stosunku do... Marta Konkurencyjna cena, rzetelność (1) Firma godna polecenia. Sympatyczny kontakt, w razie problemów właściciel... AUREA-MED Polecam przewoźnika (1) Terminowe wykonanie usługi,zgodnie z umową,obsługa grzeczna i... Burza1960 agnieszka - opinia (1) Polecam tą firmę wszystkim korzystającym z tego rodzaju usług! Współpraca z... agnieszka Profesjonalnie, szybko, terminowo (1) Zdecydowanie polecam tą firmę. Korzystam systematycznie i jestem bardzo... Marek Doskonała cena, profesjonalizm i szybka dostawa (1) Cena bardzo konkurencyjna z innymi ofertami na rynku. Bardzo sympatyczny... Natalia