Mała solidna firma POLECAM (1) Nowe auta, czyste, pachnące w środku i bardzo dobrze zorientowani kierowcy.... Kamil i Dorota Hotel Amber nieprofesjonalna obsługa (1) nie było możliwości zapłacenia za parking w automacie; po podjechaniu do... Jola K. POLECAM!! (1) Pełen profesjonalizm, panowie bardzo sympatyczni, cała przeprowadzka... polecam!!
polecam (1) firma adambus czwarty sezon obsługuję widowiska sportowe z udziałem obu... flex dance studio cheerleaders magda (1) polecam :) bardzo mile mlode pokolenie kierowcow oraz niskie ceny : ) magda Po prostu Suuuper!!! (1) mieliśmy okazję skorzystać z usług Vips Stars i nie żałujemy, auto i obsługa... Monia Autokary (1) Nigdy takiej firmy nie powino byc,dzis tj.27.06.2010r mial podstawic 2 aukary... Krzysztof GORSZEJ KORPORACJI NIEWIDZIALEM NIGDZIE (2) Dzien dobry Mam na imie Damian nie mieszkam w trojmiescie ale czesto... klient Godni polecenia (1) Aż trudno uwierzyć, że wystarczyło tylko dwóch pracowników aby znieść z... Marcin Hański polecam wszystkim :-) (1) Super szybko, super miło, pełen profesjonalizm - a przede wszystkim obsluga... mama ucznia szkoły baletowej Polecam! (1) Panowie przygotowali autobus zgodnie z zamówieniem. Czerwony węgierski kolega... Marcin Kamola nowoczesniej prosze, nowoczesniej!!! (2) Niezle jezdzi sie Est-em. Nie sa cenowo najlepsi. Ale czysto i w miare... Hana Parking i transport na lotnisko (2) Wszystkim, którzy nie wiedzą jaką z dostępnych na rynku trójmiejskim opcji... Mariusz naprawdę świetna korporacja (1) szybka i profesjonalna obsługa, bardzo sympatyczne panie na bazie oraz mili... Krystian mEmm - opinia (2) Dworzec PkP to wogóle jakas pomylka. niedosc ze nie mozna sie skontaktowac z... mEmm klientka (1) Witam jestem bardzo zadowolona w nocy z gdanska glownego na morene 20zl :)... klientka FATALNIE (2) Próbowałam dzisiaj kupić bilet ICI z Sopotu do Krakowa z puli tanich biletów.... Kasia super zadowolony klient (2) Polecam jak najbardziej. W koncu znalazlem taxi, ktora przy przejazdach... Wojciech Chojnowski dziwne ceny (1) Jeden kierowca jeździ za 2 zł,drugi za 2,70 zł.Jeden daje 10% rabatu,drugi... Robert Piotr - opinia (2) Krytyka‎‎ Oby nie było wiecej taksowek kierowanych przez... Piotr